69 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
12€ για Έκπτωση 47% για Μία Ανώδυνη Κύρια Συνεδρία ΕΝΕΣΙΜΟΥ BOTOX και Μία Συνεδρία Follow Up, για την Εξάλειψη των Ρυτίδων Έκφρασης στο Μέτωπο, στο 'Πόδι χήνας', στο Άνω χείλος και στο Μεσόφρυο από το Εξειδικευμένο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής 'PS Medical', στο Μαρούσι!

12€ για Έκπτωση 47% για Μία Ανώδυνη Κύρια Συνεδρία ΕΝΕΣΙΜΟΥ BOTOX και Μία Συνεδρία Follow Up από το Εξειδικευμένο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής 'PS Medical', στο Μαρούσι!

Λίγα Λόγια

Τι προσφέρει το ΕΝΕΣΙΜΟ ΒΟΤΟΧ:
 
Οι γραμμές έκφρασης στο μέτωπο και οι ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια και γύρω από τα μάτια (Πόδι Χήνας ) εξαλείφονται με το Botox.
  
Οι μύες αδρανοποιούνται και χαλαρώνουν με συνέπεια  οι ρυτίδες  να εξαλείφονται.
 
Οι ρυτίδες του προσώπου διακρίνονται σε δυο κατηγορίες , τις στατικές και τις δυναμικές ρυτίδες.
 
Οι στατικές ρυτίδες είναι οι ρυτίδες που σχηματίζονται στο πρόσωπο, όταν βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας.
 
Oι δυναμικές ρυτίδες είναι αυτές που δημιουργούνται όταν το πρόσωπο εκφράζεται ,οι οποίες  με την πάροδο του χρόνου μετατρέπονται σε στατικές.
 
Σε αυτές ακριβώς επιδρά το Botox και τις καταστέλλει ώστε να μην γίνουν άμεσα στατικές.
 
 
Αποκατάσταση κ΄Πρόληψη
 
Η λειτουργία του φαρμάκου συνίσταται στον περιορισμό της ακούσιας λειτουργίας των μυών που προκαλούν τις δυναμικές ρυτίδες. Έτσι με την ακινητοποίηση των μυών που είναι υπεύθυνοι για την δημιουργία τους επιτυγχάνεται η πλήρης αποφυγή τους (άρα σβήνουν)  και επιπλέον αποτελεί τρόπο πρόληψης για την δημιουργία με την πάροδο του χρόνου των στατικών.
 
 
Tip Εφαρμογής:
 
Επιβάλλεται η διατήρηση κάποιας κινητικότητας, ώστε η περιοχή γύρω από τα μάτια να μη χάσει την εκφραστικότητά της δημιουργώντας το φαινόμενο του ‘πλαστικού προσώπου’.
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
psMEDICAL
Αλαμάνας 3
Μαρούσι

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals