77 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
12€ για Έκπτωση 50% για Μία Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σώματος που περιλαμβάνει την εξάλειψη της Κυτταρίτιδας, την αποτελεσματική αντιμετώπιση του Τοπικού Πάχους και Επιδερμική Σύσφιξη από το Εξειδικευμένο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής 'PS Medical', στο Μαρούσι!

Έκπτωση 50% για Μία Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σώματος από το Εξειδικευμένο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής 'PS Medical', στο Μαρούσι!

Λίγα Λόγια

Μεσοθεραπεία Σώματος [Κυτταρίτιδα, Τοπικό Πάχος, Επιδερμική Σύσφιξη].

Λέγοντας Μεσοθεραπεία  αναφερόμαστε στην εισαγωγή (έγχυση) συγκεκριμένων ουσιών στη μέση στιβάδα του δέρματος (ενδοδερμικά) με την μέθοδο των μικρονυγμών για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων.
 
Η Μεσοθεραπεία αποτελεί τρόπο αντιμετώπισης ή συμπληρωματική θεραπευτική μέθοδο για πολλά προβλήματα του δέρματος,όπως η κυτταρίτιδα , το τοπικό πάχος και επιδερμική σύσφιξη .
 
Ο τρόπος εφαρμογής και ο αριθμός συνεδριών ποικίλουν με την περιοχή και το μέγεθος του προβλήματος. Συνήθως όμως χρειάζονται από 3-7 συνεδρίες ανά 12-15 ημέρες για την ύπαρξη ικανοποιητικού αποτελέσματος , αναλογούντως του περιστατικού αλλά και των άλλων συνδυαστικών μεθόδων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα για γρηγορότερα ή ικανοποιητικότερα αποτελέσματα.
 
 
Υλικά μεσοθεραπείας:
 
 
L- CARNITINE
 
F.D.L (Φωσφατιδυλχωλίνη)
 
ΚΑΦΕΙΝΗ
 
DMAE
 
SILICO ORGANICO 
 
Multivatamins
 

 

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
psMEDICAL
Αλαμάνας 3
Μαρούσι

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals