59
Αγόρασέ το

Επιλογές προσφοράς

Ένα Ολοκληρωμένο Ταχύρυθμο Σεμινάριο τεχνικών μασάζ και εφαρμογών του Body Work
€59
Ένα Ολοκληρωμένο Ταχύρυθμο Σεμινάριο τεχνικών μασάζ και εφαρμογών του Body Work & Ένα Ολοκληρωμένο και Ταχύρυθμο Σεμινάριο Αρωματοθεραπείας
€80
Τιμή
Έκπτωση
250
76%

71 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
59€ από 250€ για Ένα Ολοκληρωμένο Ταχύρυθμο Σεμινάριο τεχνικών μασάζ και εφαρμογών του Body Work που περιλαμβάνει: * Xαλαρωτικό μασάζ προσώπου και σώματος * Shiatsu * Μασάζ για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και σύσφιξη * Gua Sha (φυσικό botox και ανόρθωση προσώπου) * Τεχνικές με βεντούζες και τρόποι παρασκευής θεραπευτικών ελαίων. Διάρκεια μαθημάτων 15 ώρες με δωρεάν υλικά. Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων χορηγείται Βεβαίωση Σπουδών! Δυνατότητα Online παρακολούθησης μέσω SKYPE για φοιτητές στην επαρχία! από το κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών «Inner Therapies» στην Αθήνα!

Ολοκληρωμένο Ταχύρυθμο Σεμινάριο τεχνικών μασάζ και εφαρμογών του Body Work. Διάρκεια 15 ώρες. Χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών!

Λίγα Λόγια

Shiatsu (Σιάτσου)
 
Το Σιάτσου είναι μια μέθοδος που στοχεύει στη διασφάλιση και τη βελτίωση της σωματικής και της ψυχικής ευεξίας, ενεργοποιώντας προς αυτή την κατεύθυνση το εγγενές σε κάθε οργανισμό θεραπευτικό δυναμικό.
 
 
Gua Sha (Γκουά Σά)
 
Το Gua sha αποτελεί μια παραδοσιακή κινεζική ιατρική θεραπεία στην οποία το δέρμα ξύνεται για να διεγερθεί μια περιοχή, να αυξηθεί η ροή του αίματος και να οδηγηθούμε σε θεραπεία.
 
Η χρήση της τεχνικής είναι εντυπωσιακά αποτελεσματική στην αισθητική και ειδικότερα στην απομάκρυνση των τοξινών, στη μείωση των μαύρων κύκλων, στην ανανέωση του προσώπου και στην ανόρθωση (Face Lift).
 
 
Βεντουζοθεραπεία
 
Η θεραπεία με ζεστές ή κρύες βεντούζες έχει τις ρίζες της σε αρχαία θεραπευτικά συστήματα της μεσογείου.
 
Η εφαρμογή τους γίνεται σε όλο το σώμα και έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε ευρύ πεδίο σωματικών και ψυχοδιανοητικών δυσλειτουργιών.
 
 
 
 
 
 
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
Inner Therapies
Αχαρνών 51
Αθήνα, 1ος όροφος

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals