59
Αγόρασέ το

Επιλογές προσφοράς

Ένα Ολοκληρωμένο και Ταχύρυθμο Σεμινάριο Αρωματοθεραπείας
€59
Ένα Ολοκληρωμένο και Ταχύρυθμο Σεμινάριο Αρωματοθεραπείας & Ένα Ολοκληρωμένο Ταχύρυθμο Σεμινάριο τεχνικών μασάζ και εφαρμογών του Body Work
€80
Τιμή
Έκπτωση
250
76%

73 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
59€ από 250€ για Ένα Ολοκληρωμένο και Ταχύρυθμο Σεμινάριο που περιλαμβάνει: * Αρωματοθεραπεία και εφαρμογές της για μασάζ * Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας & τοπικού πάχους * Αντιγήρανση * Τρόπους παρασκευής θεραπευτικών ελαίων. Διάρκεια μαθημάτων 15 ώρες και δωρεάν υλικά. Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων χορηγείται Βεβαίωση Σπουδών! Δυνατότητα Online παρακολούθησης μέσω SKYPE για φοιτητές στην επαρχία! Από το κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών «Inner Therapies» στην Αθήνα!

Ολοκληρωμένο - Ταχύρυθμο Σεμινάριο Αρωματοθεραπείας. Διάρκεια 15 ώρες. Χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών!

Λίγα Λόγια

Αρωματοθεραπεία
 
Η αρωματοθεραπεία είναι μια μέθοδος εναλλακτικής ιατρικής, στην οποία χρησιμοποιούνται αιθέρια έλαια φυτών ώστε να προκληθεί χαλάρωση και ανακούφιση από τα συμπτώματα κάποιας πάθησης.
 
Τα αιθέρια έλαια είναι ιδιαίτερα πυκνά αρωματικά εκχυλίσματα, που εξάγονται με ψυχρή πίεση από ανθούς, φύλλα ή ρίζες.
 
Συχνά τα έλαια διαλύονται μέσα στα λεγόμενα λάδια-φορείς, όπως σε αμυγδαλέλαιο και εφαρμόζονται μέσω μασάζ, αναμειγμένα με νερό και χρησιμοποιούμενα ως κομπρέσες πάνω στο δέρμα, ή προστίθενται στο νερό του μπάνιου ή διαχέονται στον αέρα για εισπνοές.
 
Μία σταγόνα ελαίου μπορεί να ισοδυναμεί με 30gr (ή περισσότερο) ολόκληρου του φυτού.
 
Το άρωμα των ελαίων δρα θεραπευτικά στο μεταιχμιακό σύστημα του εγκεφάλου που σχετίζεται με τη μνήμη, το συναίσθημα και τον έλεγχο των ορμονών.
 
Τα έλαια απορροφώνται απευθείας από το δέρμα, και δρουν άμεσα στο σώμα.
 
 
 
 
 
 
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
Inner Therapies
Αχαρνών 51
Αθήνα, 1ος όροφος

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals