15
Αγόρασέ το

Επιλογές προσφοράς

Μία Θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με μαλάξεις και βεντούζες
€15
5 Θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με μαλάξεις και βεντούζες
€60
Τιμή
Έκπτωση
30
50%

78 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
15€ για μία Θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με μαλάξεις και βεντούζες ή 60€ για 5 Θεραπείες από το κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών «Inner Therapies» στην Αθήνα!

Θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με μαλάξεις και βεντούζες από το κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών «Inner Therapies» στην Αθήνα!

Λίγα Λόγια

Θεραπείες αντιμετώπισης κυτταρίτιδας & τοπικού πάχους!
 
Θεραπεία αντιμετώπισης Κυτταρίτιδας, Μείωσης Τοπικού Πάχους και Σύσφιξης με μαλάξεις & βεντούζες
 
Με εξειδικευμένες μαλάξεις και την αξιοποίηση της βεντουζοθεραπείας έχουμε άμεση επίδραση στην αντιμετώπιση της Κυτταρίτιδας και τη μείωση του Τοπικού Πάχους, μιας και η θεραπεία διεγείρει την αιματική ροή, βοηθά τη συγκέντρωση οξυγόνου τοπικά, και το «κάψιμο» του λίπους. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία.
 
Παράλληλα, έχουμε και έμμεσες επιδράσεις, όπως η αύξηση του μεταβολικού ρυθμού, η ευδιαθεσία και η μείωση της βουλιμίας. Επιπρόσθετα, σε ασυνείδητο επίπεδο μπαίνετε σε «πρόγραμμα», και κατά πάσα πιθανότητα θα τρέφεστε καλύτερα και θα γυμνάζεστε περισσότερο.
 
Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι πιο έντονες από το χαλαρωτικό μασάζ, χωρίς όμως να επιφέρουν πόνο.
 
Συμπερασματικά, οι συγκεκριμένες θεραπείες που εφαρμόζονται μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην βελτίωση της όψης του δέρματος, και στην σμίλευση του περιγράμματος των κάτω άκρων, της κοιλιάς και των γλουτών. Ειδικά αν ακολουθείται σωστή διατροφή και άσκηση την περίοδο των θεραπειών, τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.
 
 
 
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
Inner Therapies
Αχαρνών 51
Αθήνα, 1ος όροφος

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals