Τιμή
Έκπτωση
890
71%

65 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
Μόνο 259€ ! για Κατασκευή και Φιλοξενία σύνθετης δυναμικής Ιστοσελίδας για προσωπική η εταιρική χρήση, αρχικής αξίας 890€, από την GMedia !!

Κατασκευή και Φιλοξενία σύνθετης δυναμικής Ιστοσελίδας για προσωπική η εταιρική χρήση από την GMedia !!

Λίγα Λόγια

Η ομάδα της GMedia αποτελείται από νέους ανθρώπους με όρεξη να φέρουν σε πέρας κάθε μικρό η μεγάλο project. Το όραμα και η δημιουργικότητα τους, συμβαδίζουν με τις τάσεις της εποχής και είναι σε θέση να προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις για εσάς και την επιχείρησή σας.
 
Η Gmedia συνεργάζεται με επαγγελματίες της διαφήμισης, του Design και της επικοινωνίας, σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο συνεργατών ικανό να καλύψει τις ανάγκες κάθε εταιρίας και πελάτη και να πετύχει τους στόχους που μαζί έχετε θέσει.
 
 
Οι Υπηρεσίες της Gmedia:
 
Branding, ή αλλιώς η εταιρική ταυτότητα είναι αυτό που κάνει μια εταιρία αναγνωρίσιμη από τους υποψήφιους πελάτες της.
 
Κατασκευή και Διαχείριση Ιστοσελίδων.  Η ομάδα και οι συνεργάτες της GMedia (graphic designers, developers, advertisers) θα δημιουργήσουν με μεράκι την προσωπική ή επαγγελματική σας ιστοσελίδα, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (e-shop) και κάθε είδους web εφαρμογές που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας.
 
Printing & Design. Μια επιχείρηση που θέλει πραγματικά να την θυμάται ο πελάτης της προσπαθεί να του θυμίζει συνεχώς την ύπαρξή της. Στην Gmedia μπορείτε να ζητήσετε κάθε μορφή εκτύπωσης.
 
Search Engine Optimization (SEO). Ο όρος Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης ή SEO (από το αγγλικό search engine optimization), περιγράφει όλες εκείνες τις διαδικασίες-επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας, ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης.
 
Social Media. Το Social media marketing αναφέρεται στη διαδικασία αύξησης της επισκεψιμότητας μίας ιστοσελίδας ή στην προώθηση ιστοσελίδας μέσω κοινωνικών δικτύων (facebook, twitter, instagram, youtube).
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
GMedia
Αλιάκμωνος 10, 522 00
Άργος Ορεστικό Καστοριάς

Μεγέθυνση χάρτη