4 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
10€ κουπόνι για την αγορά πακέτου φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης γάμου ή βάπτισης με έκπτωση 50% και Δώρο το επεξεργασμένο ψηφιακό αρχείο των φωτογραφιών και το μονταρισμένο βίντεο σε υψηλή ανάλυση (high definition). PHOTOSENSES με συνέπεια και βασιζόμενοι στην εμπειρία και στο μεράκι μας για σίγουρη επιτυχία, σας υποσχόμαστε ότι ο γάμος / βάπτιση σας θα είναι ατέλειωτο ταξίδι μοναδικών αναμνήσεων!

Φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση γάμου ή βάπτισης με έκπτωση 50% και Δώρο το επεξεργασμένο ψηφιακό αρχείο των φωτογραφιών και το μονταρισμένο βίντεο σε υψηλή ανάλυση (high definition) από το PHOTOSENSES.

Λίγα Λόγια

Εικόνα κεφαλίδας για τον ιστότοπο
 
PHOTOSENSES:
 
Καλλιτεχνική φωτογράφιση, baby and maternity photography, family portraits, φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση γάμου, βάπτισης, event.
 
Σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση του μυστηρίου και της δεξίωσης ή του πάρτι που θα διοργανώσετε.
 
Οι μοναδικές σας στιγμές, σε συνδυασμό με τις νέες μας υπηρεσίες σε μοντάζ και ψηφιακή επεξεργασία σας εγγυόμαστε ένα αξέχαστο αποτέλεσμα.
 
Με συνέπεια και βασιζόμενοι στην εμπειρία και στο μεράκι μας για σίγουρη επιτυχία, σας υποσχόμαστε ότι ο γάμος / βάπτιση σας θα είναι ατέλειωτο ταξίδι μοναδικών αναμνήσεων!
 
 
 
  
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
PHOTOSENSES
ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 64
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
τηλ. 2109319676, 6973696679

Μεγέθυνση χάρτη