9 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στον Ασπροπόταμο Τρικάλων με διαμονή στο''Hotel Acheloides ''. Απολαύστε 4 ήμέρες / 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα και 1 παιδί σε Σουίτα με Ημιδιατροφή και Ρεβεγιόν με εορταστικό μπουφέ με συνοδεία μουσικής με 390€!! Στο ξενοδοχείο μας νιώθεις την παρουσία των Αχελωίδων νυμφών στις ατελείωτες πηγές με τα γάργαρα νερά να σε προσκαλούν στις μελωδίες τους, διεγείροντας τις αισθήσεις!!!

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στον Ασπροπόταμο Τρικάλων με διαμονή στο''Hotel Acheloides ''. Απολαύστε 4 ήμέρες / 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα και 1 παιδί σε Σουίτα με Ημιδιατροφή και Ρεβεγιόν με εορταστικό μπουφέ με συνοδεία μουσικής!

Λίγα Λόγια

Οι Αχελωίδες είναι πλαισιωμένες από μια τεράστια έκταση από δέντρα και βλάστηση που δύσκολα βρίσκει κανείς λέξεις για να εκφράσει τη μαγεία του τοπίου.
Νιώθεις την παρουσία των Αχελωίδων νυμφών στις ατελείωτες πηγές με τα γάργαρα νερά να σε προσκαλούν στις μελωδίες τους, διεγείροντας τις αισθήσεις.
 
Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στο χωριό Καλλιρρόη σε υψόμετρο 1.040μ. και ανήκει στην Κοινότητα Ασπροποτάμου Τρικάλων. Η κοινότητα έχει ενταχθεί στον Εθνικό Κατάλογο του Ευρωπαϊκού Δικτύου ΦΥΣΗ 2000 (NATURA 2000). Κοινοτική οδηγία 92/43.
 
Δωμάτια που θυμίζουν παλιά αρχοντικά, συνδυάζουν την ρομαντική διάθεση με αρώματα και χρώματα που συνθέτουν ένα απίστευτο σκηνικό.
Με απίστευτη θέα αφού όλα τα δωμάτια βλέπουν σε ένα αχανές τοπίο βλάστησης που λες και η φύση έπλασε ειδικά για εσάς. Ο χαμηλός φωτισμός των δωματίων και των εσωτερικών χώρων αρκεί για να σας φτιάξει τη διάθεση και να ηρεμήσει σώμα και πνεύμα.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για αχελωίδες hotel
   
Αποτέλεσμα εικόνας για αχελωίδες hotel
 
 
 
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals