0 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
4ήμερη Χριστουγεννιάτικη Εκδρομή σε Θεσσαλονίκη -Ονειρούπολη Δράμας - Παναγία Σουμελά - Έδεσσα - Καβάλα - Λουτρά Πόζαρ μόνο 259€. Με διαμονή στο Capsis Hotel 4* στη Θεσσαλονίκη με πλούσιο Πρωινό και πλούσιο Δείπνο σε μπουφέ και Εορταστικό Ρεβεγιόν συνοδεία μουσικής με πολύ χορό & διασκέδαση.

4ήμερη Χριστουγεννιάτικη Εκδρομή σε Θεσσαλονίκη -Ονειρούπολη Δράμας - Παναγία Σουμελά - Έδεσσα - Καβάλα - Λουτρά Πόζαρ.

Λίγα Λόγια

23 Δεκεμβρίου:
Αναχώρηση από το κέντρο της Αθηνάς και μέσω της εθνικής οδού Aθηνών - Θεσσαλονίκης και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην πόλη της  Θεσσαλονίκης . Τακτοποίηση στα δωμάτια του Ξενοδοχείου μας. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη, Δείπνο - Διανυκτέρευση.
 
24 Δεκεμβρίου:
Πρωινό & αναχώρηση για την περιήγηση μας στο νόμο Πέλλας με πρώτη στάση στα Λουτρά Ποζάρ, μετταλικές πήγες που αναβλύζουν σε θερμοκρασία 37C με αξιόλογη χημική σύσταση. Το νερό έχει ιαματική δράση και είναι πόσιμο. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στην περιοχή.
Αναχώρηση για τις καταπράσινες πλαγιές του όρους Βέρμιο κοντά στο χωριό Καστανιά, θα συναντήσουμε την φημισμένη Μονή Παναγία Σουμελά ιερό κέντρο ανά το κόσμο ποντιακού ελληνισμού. Θεμελιώθηκε το 1951 σε έκταση που παραχώρησαν οι κάτοικοι του χωρίου Καστανιά που κατάγονται από το Πόντο. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα & μεσημεριανό φαγητό. Επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στην Πρωτεύουσα του νομού Πέλλας στην Πανέμορφη Έδεσσα την πόλη με τους Εντυπωσιακούς καταρράκτες το υπέροχο φυσικό τοπίο & τις γειτονιές με τους ζεστούς ανθρώπους. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στην πόλη. Το Απόγευμα Αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη και το ξενοδοχείο μας ξεκούραση & ετοιμασία για το Εορταστικό δείπνο μας με συνοδεία μουσικής με πολύ χορό & διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
 
25 Δεκεμβρίου:
Χριστούγεννα. Πρωινό & Επιβίβαση στο πούλμαν. Προορισμός η πόλη της Δράμας όπου θα επισκεφτούμε την φανταστική Ονειρουπολη, Μικροί & Μεγάλοι Ώρα για διασκέδαση. Το εργαστήρι του Αϊ Βασίλη – Το Σπίτι των Εκπλήξεων - Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά, σας προσκαλούν να ζήσετε ένα εορταστικό παραμύθι. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση. Αναχώρηση για την πόλη της Καβάλας μια Ιστορική πανέμορφη πόλη χρισμένη δίπλα στην θάλασσα. Περιηγηθείτε στα στενά του Αγίου Νικόλαου στην κεντρική πλατεία εκεί όπου τα εμπορικά μαγαζάκια αποπνέουν ακόμηάρωμα άλλης εποχής. Ελεύθερος για περιήγηση στην πόλη. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας Δείπνο Διανυκτέρευση.
 
26 Δεκεμβρίου:
Πρωινό & επιβίβαση στο πούλμαν μας για περιήγηση της γιορτινής πόλης της Θεσσαλονίκης Επίσκεψη στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ Δημήτριου, στο Λευκό Πύργο & στάση στην κοσμοπολίτικη Λεωφόρο Νίκης για ψώνια –βόλτα & καφέ με θεά τον Θερμαϊκό Κόλπο. Αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Τέλος Εκδρομής.

 

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
PromodealsTravel

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals