8 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
3ήμερο Αγίου Πνεύματος στoν Πλαταμώνα με διαμονή στο Οlympion Melathron Hotel για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα και 1 Παιδί με πλούσιο Πρωινό και Ημιδιατροφή μόνο με 159€ ! Σε προνομιακή θέση ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα, που χαρίζει την δυνατότητα να αγκαλιάζει το πράσινο της πλούσιας βλάστησης του Ολύμπου και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

3ήμερο Αγίου Πνεύματος στoν Πλαταμώνα με διαμονή στο Οlympion Melathron Hotel για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα και 1 Παιδί με πλούσιο Πρωινό και Ημιδιατροφή.

Λίγα Λόγια

Το ξενοδοχείο OLYMPION MELATHRON βρίσκεται στον Πλαταμώνα Πιερίας, σε απόσταση 100 μέτρων από την παραλία.

Η προνομιακή θέση του, ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα, του χαρίζει την δυνατότητα να αγκαλιάζει το πράσινο της πλούσιας βλαστησης του Ολύμπου και το απέραντο γαλάζιο του Β. Αιγαίου.

Διαθέτει 18 δωμάτια και 4 σουίτες με όλες τις ανέσεις, κουζίνα, μπάνιο, τηλεόραση, τηλέφωνο, Air-condition, ψυγείο.

Οι λοιπές εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν χώρους υποδοχής, τραπεζαρία, πισίνα, snack-bar, pool-bar, ελεύθερο δίκτυο WiFi.

Η διαμονή σας στον OLYMPION MELATHRON θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε την μοναδική στον κόσμο ελληνική φιλοξενία, νιώθοντας από την πρώτη στιγμή άνεση και ζεστασιά.

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
PromodealsTravel

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals