15 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
Αγίου Πνεύματος 3ήμερη οδική εκδρομή στην πανέμορφη Ζάκυνθο. Μόνο με 160€ / άτομο θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις στο ''Majestic Hotel & Spa'' δίπλα στην αμμώδη παραλία του Λαγανά με παροχές ΑLL INCLUSIVE!!!!! Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας: Κρασί, βαρελίσια μπύρα και αναψυκτικά σε ποτήρια. Μοναδική εκδρομή που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη!

Αγίου Πνεύματος 3ήμερη οδική εκδρομή που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη στην πανέμορφη Ζάκυνθο. Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις στο ''Majestic Hotel & Spa'' δίπλα στην αμμώδη παραλία του Λαγανά με παροχές ΑLL INCLUSIVE!!!!!

Λίγα Λόγια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
 
1η ημέρα
 
Αναχώρηση από τα γραφεία μας, νωρίς το πρωί. Ημίωρη στάση στον Ισθμό. Άφιξη στη ΚΥΛΛΗΝΗ, επιβίβαση στο φέρυ και απόπλους για τη Ζάκυνθο. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το απόγευμα αναχώρηση για την παραλία του Λαγάνα και για όσους θέλουν, προαιρετικά με καΐκι ξενάγηση στον κόλπο του Λαγάνα, Μαραθονήσι, όπου μπορούμε να δούμε τις θαλάσσιες χελώνες να κολυμπούν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
 
2η ημέρα
 
Πρόγευμα. Και ξεκινάμε το γύρο του νησιού. Πρώτη μας στάση το χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας, με το καμπαναριό της και τις Βενετσιάνικες καμπάνες, που όταν χτυπούν ακούγονται σε όλο το νησί.. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα χωριά ΑΓ. ΛΕΩΝ – ΕΞΩ ΧΩΡΑ (στάση) – ΜΑΡΙΕΣ – ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ. Στάση για να επισκεφθούμε τη Μονή Αναφωνήτριας, εκεί όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον ΑΓΙΟ ΓΙΩΡΓΗ των Γκρεμνών, όπου θα δούμε το ωραιότερο τοπίο της Ελλάδας, το Ναυάγιο και την θαυμάσια παραλία του, από ψηλά. Αναχώρηση για τις ΒΟΛΙΜΕΣ, στάση σε τοπικό μαγαζί για να αγοράσουμε παραδοσιακά προϊόντα, λαδωτήρι, μέλι, κρασί και αλλα. Άφιξη στην παραλία του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο, φαγητό και βαρκάδα στις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ (προαιρετικά). Το απόγευμα θα κατηφορίσουμε από την άλλη πλευρά του νησιού και θα περάσουμε τα χωριά ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ – ΠΛΑΖ ΑΛΥΚΩΝ – ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ – ΣΑΡΑΚΙΝΑΔΟ, ΓΑΙΤΑΝΙ. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας, για ξεκούραση. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο και το βράδυ μετάβαση σε ταβέρνα με ζωντανή μουσική και καντάδες (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
 
3η ημέρα
 
Πρόγευμα και αναχώρηση για προσκύνημα στον πολιούχο του νησιού ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τον λόφο του Στράνη, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολομός ενεπνεύσθη τον Ύμνο στην Ελευθερία. Αναχώρηση για το πανέμορφο προάστιο Μπόχαλη, με την πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλης της Ζακύνθου, όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο Βενετσιάνικο κάστρο. Στη συνέχεια ελεύθερος χρονος στην πόλη για τα τελευταία ψώνια μας και το μεσημέρι επιβίβαση στο φέρυ. Άφιξη στη Κυλλήνη και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.
 
Σχετική εικόνα
 
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
PromodealsTravel

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals