4 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
Πασχαλινή 4ήμερη οδική εκδρομή στην πανέμορφη Ζάκυνθο. Μόνο με 225€/άτομο θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις στο ''Majestic Hotel & Spa'' δίπλα στην αμμώδη παραλία του Λαγανά με πρωινό, Μ. Παρασκευή δείπνο σε μπουφέ, για το Μ. Σάββατο αναστάσιμο δείπνο με εορταστικό πρόγραμμα και ζωντανή μουσική. Κυριακή του Πάσχα σας περιμένει παραδοσιακό γεύμα σε μπουφέ (οβελία) και γλέντι με ζωντανή μουσική!!!

Πασχαλινή 4ήμερη οδική εκδρομή στην πανέμορφη Ζάκυνθο με 3 διανυκτερεύσεις στο ''Majestic Hotel & Spa'' με ημιδιατροφή, γλέντι με ζωντανή μουσική!!!

Λίγα Λόγια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
 
1η ημέρα, Μεγάλη Παρασκευή
 
Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 7π.μ. Ημίωρη στάση στον Ισθμό. Άφιξη στην ΚΥΛΛΗΝΗ, επιβίβαση στο φέρυ στις 12.15μ.μ.και άφιξη στην Ζάκυνθο. Ξεκιναμε με τα Πασχαλινα έθιμα του νησιου. Παρακολούθηση στην πλατεία Σολωμού, την Λιτανεία Του Εσταυρωμένου. Ελεύθεροι για γεύμα (προαιρετικό), επιβίβαση στο πουλμαν, αναχωρηση και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Νηστήσιμο δείπνο, παρακολούθηση τοπικού επιταφίου, διανυκτέρευση .
 
2η ημέρα, Μεγάλο Σάββατο
 
Ξημερώματα στις 03.30, για όποιον θέλει και επειδή ο επιτάφιος στην πόλη της Ζακύνθου βγαινει στις 4 το πρωί, αναχωρούμε για την παρακολούθηση και τη λιτανεία του. Μένουμε εκεί στην πλατεία Αγίου Μάρκου, για το σπάσιμο των κανατιών, που γίνεται με το γλυκοχάραμα.!!!! Ένα απο τα όμορφα Πασχαλινά έθιμα της Ζακύνθου. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο, πρόγευμα και ξεκινάμε για το γύρο του νησιού. Πρώτη μας στάση το ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα χωριά ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ – ΑΓ. ΛΕΩΝ – ΕΞΩ ΧΩΡΑ – ΜΑΡΙΕΣ- ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ. Στάση για να επισκεφθούμε την Μονή Αναφωνήτριας, εκεί όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος, πολιούχος του νησιού. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον ΑΙ. ΓΙΩΡΓΗ των Γκρεμνών, στάση για να θαυμάσουμε α το ωραιότερο τοπίο της Ελλάδας, το Ναυάγιο και τη θαυμάσια παραλία του. Αναχώρηση για τις ΒΟΛΙΜΕΣ, στάση για λαδωτήρι, μέλι και αλλα παραδοσιακά προιόντα. Συνεχίζουμε και φτάνουμε στην παραλία του Αγ. Νικολάου, το βορειότερο σημείο της Ζακύνθου, όπου θα παραμείνουμε για φαγητό (προαιρετικό). Επιστρέφουμε από την άλλη μεριά του νησιού και αφού περάσουμε τα χωριά ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ – ΠΛΑΖ ΑΛΥΚΩΝ – ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ – ΣΑΡΑΚΙΝΑΔΟ – ΓΑΙΤΑΝΙ, φτάνουμε στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο, ξεκούραση. Αναχώρηση για την πόλη, να παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Ανάστασης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.
 
3η ημέρα, Κυριακή του Πάσχα
 
Χριστός Ανέστη & Χρόνια Πολλά! Πρόγευμα, χρόνος στο ξενοδοχείο για να απολαύσουμε τις ετοιμασίες για το ψήσιμο του οβελία, πίνοντας το ουζάκι μας. Πασχαλινό γεύμα με συνοδεία ζωντανής μουσικής, άφθονο φαγητό, γλέντι και πολύς χορός. Ξεκούραση και αργά το βράδυ μετάβαση σε παραδοσιακή ταβέρνα (προαιρετικό) για να απολαύσουμε Ζακυνθινές καντάδες, αρέκες και πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευσ
 
4η ημέρα, Δευτέρα του Πάσχα
 
Πρόγευμα, αναχώρηση από το ξενοδοχείο με τις αποσκευές μας, για να επισκεφθούμε το λόφο του Στράνη, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός ενεπνεύσθη τον Ύμνο στην Ελευθερία. Συνεχίζουμε για το πανέμορφο προάστιο Μπόχαλη, με την πανοραμική θέα ολοκλήρου της πόλης της Ζακύνθου, με την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο Βενετσιάνικο κάστρο. Θα δοκιμάσουμε την παραδοσιακή φρυγανιά (τοπικό γλυκό) στα μαγαζιά της Μπόχαλης. Κατόπιν στην πόλη, επίσκεψη σε εργαστήριο μαντολάτου, για τα τελευταία ψώνια και παραδοσιακά προιόντα του νησιού.Επιβίβαση στο ferry, απόπλους, άφιξη στη Κυλλήνη και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.
 
 
 
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
PromodealsTravel

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals