9 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
Παραδοσιακό Πάσχα με διαμονή στο 4* Florida Blue Bay Resort & Spa - Ψαθόπυργος (Αχαϊας) για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα και 1 Παιδί έως 12 ετών με πλούσιο Πρωινό και Ημιδιατροφή με 340€! Μία ανεπανάληπτη προσφορά για ένα συναρπαστικό Πάσχα με πλούσιο Πασχαλινό πρόγραμμα και πολύ γλέντι!

Παραδοσιακό Πάσχα με διαμονή στο 4* Florida Blue Bay Resort & Spa - Ψαθόπυργος (Αχαϊας) για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα και 1 Παιδί με Πρωινό, Ημιδιατροφή και πλούσιο Πασχαλινό πρόγραμμα και πολύ γλέντι!

Λίγα Λόγια

Η ιστορία μας... Μαζί σας από το 1950.
 
Στο τέλος της δεκαετίας του ΄50, όταν ο Ψαθόπυργος δεν ήταν παρά, ένα ψαροχώρι με λίγα σπίτια, ψαροκάϊκα και σιδηροδρομικό σταθμό, μια οικογένεια αγόρασε αυτή τη γη, την γεμάτη ελαιόδεντρα και αμπελώνες, με ένα όνειρο: να χτίσει ένα ξενοδοχείο που θα άνοιγε τις πόρτες του σε τουρίστες από όλον τον κόσμο και θα έδινε την ευκαιρία σε πολλούς να γνωρίσουν την ομορφιά της ελληνικής φύσης.
 
Αυτό που λοιπόν άρχισε σαν οικογενειακός τόπος διακοπών, τελικά έφτασε να γίνει ένα ξενοδοχείο, το οποίο πέρασε από τον παππού Τάκη και την γιαγιά Κατερίνα, στις επόμενες γενιές.
 
Παρά το γεγονός πως ο Ψαθόπυργος είναι μεγαλύτερος τώρα, με περισσότερα σπίτια και ταβέρνες και παρά το ότι προσελκύει τουρίστες και κολυμβητές όλες τις εποχές του χρόνου, το Florida Blue Bay παραμένει μια οικογενειακή επιχείρηση που σας καλωσορίζει κάθε φορά με την ίδια ζεστασιά και ενθουσιασμό σ’ αυτή την όμορφη γωνία του Κορινθιακού κόλπου!
Πρόσβαση στο internet δωρεάν σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου μας.
 
Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος
 
Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος
 
 
 
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
PromodealsTravel

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals