17 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
3ήμερη Αποκριάτικη οδική εκδρομή στο Καρναβάλι Κοζάνης - Παλαιός Παντελεήμονας - Βεργίνα - Λιτόχωρο - Παράλια Βόλου, με Πλούσιο Πρωινό & Δείπνο σε Μπούφε καθημερινά μόνο 165€ το άτομο! Αποκριάτικο Party συνοδεία Ορχήστρας την Κυριακή των Αποκριών. Μοναδική εκδρομή για εσάς και την οικογένειά σας που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη!

3ήμερη Αποκριάτικη οδική εκδρομή στο Καρναβάλι Κοζάνης - Παλαιός Παντελεήμονας - Βεργίνα-Λιτόχωρο - Παράλια Βόλου, με Πλούσιο Πρωινό & Δείπνο σε Μπούφε καθημερινά καθώς και Αποκριάτικο Party με συνοδεία Ορχήστρας την Κυριακή των Αποκριών!!!

Λίγα Λόγια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

9 Μαρτίου: Αναχώρηση από το κέντρο της Αθηνάς και μέσω της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στον Παλαιό Παντελεήμονα, στα 440μ. υψόμετρο στις ανατολικές πλαγιές του Ολύμπου.Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό φαγητό & περιήγηση της περιοχής. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Το απόγευμα επίσκεψη στο Λιτόχωρο ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο Δείπνο Διανυκτέρευση.

10 Μαρτίου
ΒΕΡΓΙΝΑ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΟΖΑΝΗΣ
Πρωινό και επιβίβαση στο πούλμαν μας για την περιήγηση μας στο Αρχαιολογικό Χώρο της Βεργίνας θα θαυμάσουμε το μεγάλο τύμβο και τους βασιλικούς τάφους, τα ανεκτίμητης αξίας ευρήματα.
Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση του μουσείου
Αναχώρηση για την πόλη της Κοζάνης και την παρακολούθηση του εορταστικού καρναβαλιού.
Μπορείς να παρακολουθήσεις και να χαθείς στην παρέλαση των αρμάτων (με εκπροσώπους από κάθε γειτονιά και καρναβαλιστές), ανάβουν όλοι οι φανοί της πόλης,ημέρα ιερή για τους Κοζανήτες καθώς κανείς δεν κάθεται σπίτι του.Οι δρόμοι γεμάτοι κόσμο,οι γειτονιές θυμίζουν παλιές ελληνικές ταινίες,με μικρούς και μεγάλους να ξεσαλώνουν και να ασυδοτούν σε κέφι και ευτυχία.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα. Το βράδυ εορταστικό ξεφάντωμα με χορό και Τραγούδια, Εορταστικό Δείπνο συνοδεία ορχήστρας. Διανυκτέρευση .
11 Μαρτίου
(Κ.ΔΕΥΤΕΡΑ Στην Παράλια του ΒΟΛΟΥ)
Πρωινό και επιβίβαση στο πούλμαν μας για την αναχώρηση μας για την παράλια του Βόλου όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να γιορτάσουμε τα κούλουμα στα φημισμένα Τσιπουράδικα μέσα σ’ ένα πραγματικό γλέντι με τραγούδια και χορούς,
Ελεύθερος χρόνος. Αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις -Τέλος εκδρομής.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για καρναβαλι κοζανης
 
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
PromodealsTravel

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals