17 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
4ήμερη Χριστουγεννιάτικη Οδική Εκδρομή, σε Ιωάννινα, Ζαγοροχώρια, Πρέβεζα, Νεκπομαντείο, Πάργα, Πηγές Αχέροντα, Μύλος των Ξωτικών (Τρίκαλα) και Μετέωρα μόνο με 205€ το Άτομο. Διαμονή στο Μargarona royal hοtel με πλούσιο Πρωινό και πλούσια Ημιδιατροφή σε μπουφέ, Μεταφορές-εκδρομές του προγράμματος με υπερυψωμένο πούλμαν σε άριστη κατάσταση.

4ήμερη Χριστουγεννιάτικη Οδική Εκδρομή, σε Ιωάννινα, Ζαγοροχώρια, Πρέβεζα, Νεκπομαντείο, Πάργα, Πηγές Αχέροντα, Μύλος των Ξωτικών (Τρίκαλα) και Μετέωρα, με διαμονή στο Μargarona Royal Hοtel Preveza με πλούσιο Πρωινό και πλούσια Ημιδιατροφή

Λίγα Λόγια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου Αθήνα – Πρέβεζα
Αναχώρηση από το κέντρο της Αθήνας και μέσω της Εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών, με ενδιάμεσες στάσεις, φτάνουμε στο πορθμείο του Ρίου, όπου διασχίζουμε μεferry boat το κανάλι. Άφιξη στο Αντίριο και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, για την ιστορική πόλη του Μεσολογγίου. Επίσκεψη, περιήγηση στον Κήπο των Ηρώων. Συνεχίζουμε την πορεία μας για την περιοχή της Αμφιλοχίας, όπου θα έχουμε το μεσημεριανό φαγητό (προαιρετικό). Αναχώρηση και μέσω της υποθαλάσσιας σήραγγας του Ακτίου, φτάνουμε νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, στην Πρέβεζα. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.
 
Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου Πρέβεζα – Πηγές Αχέροντα – Νεκρομαντείο - Πάργα.
Μετά το πρόγευμα, στον πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου μας, επιβίβαση στο πούλμαν, για να ξεκινήσουμε την όμορφη περιήγησή μας στα ωραιότερα μέρη της Ηπείρου. Πρώτη μας στάση στο χωριό Αμμουδια και στο Νεκρομαντειο. Κατόπιν αναχώρηση για τις πηγές του Αχέροντα. Εδώ σε αυτό το όμορφο περιβάλλον θα έχουμε χρόνο να πιούμε τον καφέ μας ή να κάνουμε τη βόλτα μας, δίπλα στον ποταμό. Τ ο απόγευματάκι συνεχίζουμε τη διαδρομή μας και φτάνουμε στην πανέμορφη Πάργα.Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και ετοιμασία για το Εορταστικό δείπνο μας με ζωντανή μουσική, πολύ χορό και διασκέδαση. Διανυκτέρευση
 
Τρίτη 25 Δεκεμβρίου Ζαγοροχώρια  – Γιάννενα
Χριστούγεννα!!!! Χρόνια πολλά!!! Πρόγευμα και επιβίβαση στο πούλμαν μας, για να επισκεφτούμε το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία (10χλμ βόρεια της Πρέβεζας), στην περιοχή Φλάμπουρα . Η ιστορία του Μοναστηριού ξεκινάει από την περίοδο της Τουρκοκρατίας. ‘Εχει καταστραφεί δυο φορές και σήμερα είναι επανδρωμένο με 25 μονάχους. Μικρή παραμονή, προσκύνημα και αναχώρηση για τα γραφικότατα ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ. Επίσκεψη, στο πιο φημισμένο από αυτά, στο παραδοσιακό Τσεπέλοβο, πατρίδα της μεγάλης ηθοποιού Μαρίκας Κοτοπούλη. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση της περιοχής. Συνεχίζουμε για την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, για να απολαύουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων με άπλετη ψυχαγωγία και εκδηλώσεις Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση της πόλης. Αναχώρηση αργά το απόγευμα για το ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
 
Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου Μετέωρα  – Τρίκαλα Μύλος Ξωτικών - Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.
Μετά το πρόγευμα μας και με τις βαλίτσες μας, αναχωρούμε. Μέσω της Εγνατίας Οδού, φτάνουμε στα μαγευτικά Μετέωρα. Επίσκεψη για προσκύνημα. Συνεχίζουμε για την πόλη των Τρικάλων. Ώρα για διασκέδαση. Μικροί και μεγάλοι, όλοι στο Φανταστικό Μύλο των Ξωτικών!!!! Το σπίτι του Άη Βασίλη, Το Παραμυθόσπιτο των Ξωτικών, η Αιώνια Πηγή Σοκολάτας και άλλα πολλά, μας περιμένουν για να μας ξεναγήσουν σε έναν κόσμο φανταστικό!!! Αναχώρηση για την Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις, φτάνουμε στον τόπο αναχώρησής μας, με τις καλύτερες εντυπώσεις από την όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδρομή μας!!!!

 

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
PromodealsTravel

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals