Τιμή
Έκπτωση
100
50%

13 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
'' ΝΕΟ '' 50€ από 100€ (Έκπτωση 50%) Aποτρίχωση με τον ηγέτη του LASER SOPRANO ICE στις περιοχές μασχάλες - μπικίνι και νοιώστε το δέρμα σας απαλό σαν μετάξι!!! Στο μοντέρνο και πολυτελή χώρο του Swan Health & Wellness στο Χαλάνδρι.

Aποτρίχωση στις περιοχές μασχάλες - μπικίνι με τον ηγέτη του LASER SOPRANO ICE και νοιώστε το δέρμα σας απαλό σαν μετάξι, στο μοντέρνο και πολυτελή χώρο του Swan Health & Wellness στο Χαλάνδρι!!!

Λίγα Λόγια

Aποτρίχωση.

Με τον ηγέτη του LASER SOPRANO ICE σε μασχάλες - μπικίνι και νοιώστε το δέρμα σας απαλό σαν μετάξι.

Το καινοτόμο σύστημα Laser Soprano Ice, το οποίο βασίζεται στο μήκος κύματος Αλεξανδρίτη 755nm επιτρέποντας ακόμη μεγαλύτερη απορρόφηση της ενέργειας από το χρωμοφόρο της μελανίνης, κατασκευάστηκε για να σας απαλλάξει μόνιμα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα γρήγορα, αποτελεσματικά χωρίς πόνο και παρενέργειες.
Στοχεύοντας στο θύλακα της τρίχας, κάθε σημείο του σώματος σας μπορεί να αποτριχωθεί με άνεση και ασφάλεια.

Το Swan Health&Wellness αποτελεί έναν μοντέρνο και πολυτελή χώρο, ο οποίος πληρεί τις προδιαγραφές υψηλών απαιτήσεων μέσα από μια τεράστια ποικιλία/γκάμα ποιοτικών υπηρεσιών στον τομέα της αισθητικής και ευεξίας με θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα καθώς και διαφορετικών ειδών μασάζ, εμπνευσμένα με μοναδικά πρωτόκολλα από την ομάδα ειδικών θεραπευτών του κέντρου μας.

Σχετική εικόνα

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 18:00

 

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
SWAN HEALTH & WELLNESS
Λεωφ. Πεντέλης 104 & Μεταμορφώσεως 1
152 34 Χαλάνδρι

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals