Τιμή
Έκπτωση
340
44%

10 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
''NEO'' Βαθιά Ενυδάτωση 190€ από 340€ (Έκπτωση 44%) και απολαύστε 3 θεραπείες προσώπου, με την αποκλειστική σειρά Δερμoκαλλυντικών OR διάρκειας 75' λεπτών + Δώρο καθαρισμός προσώπου. Σύμμαχος στην καλή διάθεση ή λάμψη στο πρόσωπό μας, με μοναδική προσφορά στο μοντέρνο και πολυτελή χώρο του Swan Health & Wellness στο Χαλάνδρι!

Βαθιά Ενυδάτωση και απολαύστε 3 θεραπείες προσώπου, με την αποκλειστική σειρά Δερμοκαλλυντικών OR διάρκειας 75' η κάθε μία + Δώρο καθαρισμός προσώπου στο μοντέρνο και πολυτελή χώρο του Swan Health & Wellness στο Χαλάνδρι!

Λίγα Λόγια

Βαθιά Ενυδάτωση

Σύμμαχος στην καλή διάθεση η λάμψη στο πρόσωπό μας 

Απολαύστε 3 θεραπείες προσώπου με την αποκλειστική σειρά Δερματοκαλλυντικών OR και Δώρο καθαρισμός προσώπου διάρκειας 75'.

Τα δερμοκαλλυντικά OR προσφέρουν Βαθιά Ενυδάτωση - Αντιγήρανση - Ανάπλαση - Λάμψη.

Θεραπεία βασισμένη στις φυτοστερόλες, τα πεπτίδια, το υαλουρονικό οξύ & το κολλαγόνο. 

Το Swan Health&Wellness αποτελεί έναν μοντέρνο και πολυτελή χώρο, ο οποίος πληρεί τις προδιαγραφές υψηλών απαιτήσεων μέσα από μια τεράστια ποικιλία/γκάμα ποιοτικών υπηρεσιών στον τομέα της αισθητικής και ευεξίας με θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα καθώς και διαφορετικών ειδών μασάζ, εμπνευσμένα με μοναδικά πρωτόκολλα από την ομάδα ειδικών θεραπευτών του κέντρου μας.

Σχετική εικόνα

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

 
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 18:00

 

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
SWAN HEALTH & WELLNESS
Λεωφ. Πεντέλης 104 & Μεταμορφώσεως 1
152 34 Χαλάνδρι

Μεγέθυνση χάρτη