Τιμή
Έκπτωση
120
42%

15 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
''NEO'' 70€ από 120€ (Έκπτωση 42%) για Δύο (2) μοναδικά και απολαυστικά μασάζ αρωματοθεραπείας, επιλέγοντας το θεραπευτικό έλαιο ανάλογα με τις ανάγκες του σωματός σας διάρκειας 60' το καθένα. Αφεθείτε στις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και απολαύστε ένα ''ταξίδι'' χαλάρωσης και ευεξίας στο μοντέρνο και πολυτελή χώρο του Swan Health & Wellness στο Χαλάνδρι!

Δύο (2) μοναδικά και απολαυστικά μασάζ αρωματοθεραπείας διάρκειας 60' το καθένα, αφεθείτε στις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και απολαύστε ένα ''ταξίδι'' χαλάρωσης και ευεξίας στο μοντέρνο και πολυτελή χώρο του Swan Health & Wellness στο Χαλάνδρι!

Λίγα Λόγια

 ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Δύο (2) Μασάζ Αρωματοθεραπείας διάρκειας 60'

Ένα αρωματικό δώρο για το σώμα και το πνεύμα που συνδυάζει τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων με τεχνικές μαλάξεων.

Αφεθείτε στις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και απολαύστε ένα ταξίδι χαλάρωσης, επιλέγοντας το θεραπευτικό έλαιο ανάλογα με τις ανάγκες του σωματός σας. 
 
Η ουσία του κάθε ελάιου σε συνδιασμό με την χρήση ζεστής πετσέτας εισχωρεί στις παθούσες περιοχές και ανακουφίζει από πόνους χαρίζοντας ανακούφιση και ευεξία.
 
Το Swan Health&Wellness αποτελεί έναν μοντέρνο και πολυτελή χώρο, ο οποίος πληρεί τις προδιαγραφές υψηλών απαιτήσεων μέσα από μια τεράστια ποικιλία/γκάμα ποιοτικών υπηρεσιών στον τομέα της αισθητικής και ευεξίας με θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα καθώς και διαφορετικών ειδών μασάζ, εμπνευσμένα με μοναδικά πρωτόκολλα από την ομάδα ειδικών θεραπευτών του κέντρου μας.
 
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 18:00
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: κρεβατοκάμαρα και εσωτερικός χώρος
 
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
 
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
SWAN HEALTH & WELLNESS
Λεωφ. Πεντέλης 104 & Μεταμορφώσεως 1
152 34 Χαλάνδρι

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals