23 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
Καλοκαιρινές διακοπές στην Τήνο με διαμονή στο Tinos Beach Hotel για 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα και 2 Παιδιά με ημιδιατροφή & ποτά στο δείπνο και παιδική απασχόληση για τους μικρούς μας φίλους από 445€ ! Καλές διακοπές στο νησί που θα σου «κλέψει» την καρδιά.

Καλοκαιρινές διακοπές στην Τήνο με διαμονή στο Tinos Beach Hotel για 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα και 2 Παιδιά με ημιδιατροφή & ποτά στο δείπνο και παιδική απασχόληση για τους μικρούς μας φίλους!

Λίγα Λόγια

Το ξενοδοχείο Tinos Beach απολαμβάνει μια εξαιρετική τοποθεσία αφού είναι μπροστά από την παράλια των Κιονίων με θεά όλο τον κόλπο και το νησί της Τήνου.
Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν παράλληλα από την παράλια των Κιονίων και να καθίσουν σε ένα από τα πολλά εστιατόρια που παραθερίζουν την παράλια.
Η απόσταση από την χωρά είναι μόλις 5 λεπτά οδηγώντας και σε 15 λεπτά μπορεί κάποιος να επισκεφτεί πολλά από τα μαγευτικά χωριά του νησιού.
 
Ο Βόλακας, ο Φαλατάδος , το Σμαρδάκιτο και δεκάδες αλλά υπέροχα χωριά περιμένουν να σας προσφέρουν την θερμή φιλοξενία τους, μακριά από την πιεστικό ρυθμό της πόλης.
Όλα τα οικογενειακά δωμάτια μας βρίσκονται στα κυκλαδίτικα  κτίρια δίπλα στο κεντρικό κτίριο. Τα κτήρια αυτά χαρακτηρίζονται από μια παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και ανοικτούς διάδρομους.
 
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν απευθείας θέα στη θάλασσα με άνετο μπαλκόνι προστατευμένο από μια πέργκολα.
 
 
Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος
 
Σχετική εικόνα
 
Αποτέλεσμα εικόνας για Tinos Beach Hotel!
 
Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος

 

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
PromodealsTravel

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals