28 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
Καλοκαιρινές διακοπές στην πανέμορφη Χαλκιδική με διαμονή στο Aristoteles Beach Hotel για 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα και 1 Παιδί σε πλήρες πακέτο διαμονής με ALL INCLUSIVE παροχές από 445€! Το Aristoteles Beach Hotel βρίσκεται στην περιοχή της ιστορικής Αφύτου, στη δυτική χερσόνησο της Χαλκιδικής, την Κασσάνδρα.

Καλοκαιρινές διακοπές στην πανέμορφη Χαλκιδική με διαμονή στο Aristoteles Beach Hotel για 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα και 1 Παιδί σε πλήρες πακέτο διαμονής με ALL INCLUSIVE παροχές!

Λίγα Λόγια

Τα 4 στοιχεία ενώνονται στο Aristoteles Beach και σας καλούν κι εσάς να ενωθείτε με τη Φύση!

Ακολουθώντας την τοπική αρχιτεκτονική, το ξενοδοχείο Aristoteles Beach λειτουργεί από το 1991, αποτελώντας έτσι σημείο αναφοράς για τη Χαλκιδική και ιδιαίτερα για την Κασσάνδρα, ενώ είναι και το κοντινότερο ξενοδοχείο από την Θεσσαλονίκη που προσφέρει πρόσβαση στα πεντακάθαρα νερά και τις αμμώδεις παραλίες του Τορωναίου κόλπου.
 
Τα δωμάτια του ξενοδοχείου μοιράζονται σε 8 διαφορετικά κτήρια, αμφιθεατρικά κτισμένα, διαφοροποιώντας το από τα κλασικά ξενοδοχεία πόλης. Το αποτέλεσμα; σχεδόν όλα τα δωμάτια έχουν φανταστική θέα προς τη θάλασσα!
 
Τοποθεσία
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα λόφο δίπλα στη θάλασσα, με εύκολη πρόσβαση στην παραλία, κοντά στο παραδοσιακό χωριό Άφυτος.
 
Χαλαρώστε
Το Aristoteles beach είναι απομονωμένο, με ιδιωτική παραλία και αυτό το καθιστά ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε ή να κάνετε οικογενειακές διακοπές.
 
Εξερευνήστε
Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Κασσάνδρας, είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε τη Χαλκιδική και το Άγιο Όρος.

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
PromodealsTravel

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals