Τιμή
Έκπτωση
350
72%

38 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
99€ από 350€ (Έκπτωση 67%) για Μοναδικό Πακέτο Αδυνατίσματος που περιλαμβάνει (4) τέσσερις συνεδρίες Cavitation, (2) δύο συνεδρίες Cryolipolysis, (4) τέσσερις συνεδρίες λεμφικού μασάζ και διατροφική παρακολούθηση. Απαλλαγείτε από το περιττό λίπος στην περιοχή του σώματος που επιθυμείτε σε λιγότερο από 4 εβδομάδες, στο κέντρο κοσμητικής ιατρικής Medichic στον Αγ. Δημήτριο.

Απαλλαγείτε από το περιττό λίπος με Πακέτο Αδυνατίσματος που περιλαμβάνει, τέσσερις (4) συνεδρίες Cavitation, δύο (2) συνεδρίες Cryolipolysis, τέσσερις (4) συνεδρίες λεμφικού μασάζ και διατροφική παρακολούθηση στο Medichic στο Αγio Δημήτριο.

Λίγα Λόγια

Cavitation (σπηλαίωση): Μέσω της επιλεκτικής καταστροφής των λιποκυττάρων, επιτυγχάνεται άμεση λιποδιάλυση με γρήγορο και ανώδυνο τρόπο και άμεσα ορατά αποτελέσματα.

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ: Xάστε το επίμονο λίπος με τη Νo1 μη επεμβατική μέθοδο που αφαιρει το τοπικό πάχος!

Μη επεμβατική μέθοδος που αφαιρεί το τοπικό πάχος.
 
Η κρυολιπόλυση αρχικά προκαλεί υπερθέρμανση των λιποκυττάρων και στη συνέχεια τα παγώνει με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωση τους.
 
Εφαρμόζεται με ειδικό μηχάνημα που διαθέτει μια κεφαλή που πραγματοποιεί έντονη ψύξη έως -15ºc.
 
Λεμφικό Μασαζ: Σκοπός της λεμφικής μάλαξης, είναι η καλή ροή της λέμφου, με αποτέλεσμα την αποβολή τοξινών, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την αύξηση του μεταβολισμού.
 
Η λεμφική παροχέτευση με το μασάζ, είναι μια ήπια τεχνική για τη βοήθεια της αύξησης της λεμφικής ροής. Με την αύξηση της λεμφικής ροής, αυξάνεται και η δραστικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος και η παραγωγή των λεμφοκυττάρων.
 
Με τις κατάλληλες πιέσεις στα λεμφογάγγλια επηρεάζονται θετικά τα ζωτικά όργανα του σώματος και βελτιώνεται θεαματικά η λειτουργία τους.
 
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
+MEDIChic
Λ.Βουλιαγμένης 272B (Μετρό Αγ.Δημητρίου)
Άγιος Δημήτριος

Μεγέθυνση χάρτη