Τιμή
Έκπτωση
150
90%

35 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
15€ από 150€ (Έκπτωση 90%) για Δύο (2) Θεραπείες σώματος με κόκκινα φύκια, μια επαναστατική μέθοδο για άμεσο αδυνάτισμα, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και λείο δέρμα διάρκειας 90 λεπτών. Μία μοναδική προσφορά απο το κέντρο Ιατρικής αισθητικής +Medisystem στην Κηφισιά (κοντά στον Ηλεκτρικό Σταθμό).

Δύο (2) Θεραπείες σώματος με κόκκινα φύκια, μια επαναστατική μέθοδο για άμεσο αδυνάτισμα, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και λείο δέρμα διάρκειας 90 λεπτών, απο το κέντρο Ιατρικής αισθητικής +Medisystem στην Κηφισιά.

 • Δύο (2) Θεραπείες σώματος με κόκκινα φύκια, μια επαναστατική μέθοδο για άμεσο αδυνάτισμα, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και λείο δέρμα διάρκειας 90 λεπτών, απο το κέντρο Ιατρικής αισθητικής +Medisystem στην Κηφισιά.
 • Δύο (2) Θεραπείες σώματος με κόκκινα φύκια, μια επαναστατική μέθοδο για άμεσο αδυνάτισμα, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και λείο δέρμα διάρκειας 90 λεπτών, απο το κέντρο Ιατρικής αισθητικής +Medisystem στην Κηφισιά.

Λίγα Λόγια

Θεραπείες σώματος με κόκκινα φύκια

Τα φύκια συγκεντρώνουν όλες τις ιδιότητες της θάλασσας γι΄ αυτό και μέχρι σήμερα γίνεται μεγάλος λόγος για την σημασία τους ως θεραπευτικό μέσο στην αντιμετώπιση διαφόρων διαταραχών υγείας αλλά και αισθητικών προβλημάτων.

Η δράση των φυκιών στηρίζεται στο φαινόμενο της όσμωσης που δημιουργείται μεταξύ του σώματος και θαλασσινού νερού.

Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ομοιότητα ανάμεσα στη μεταλλική σύνθεση του θαλασσινού νερού και στη σύνθεση των υγρών του ανθρώπινου σώματος.

Βλέποντας όλες τις παραπάνω ιδιότητες των φυκιών είναι πολύ εύκολο να καταλάβουμε γιατί τα φύκια έχουν τόσο σπουδαίο ρόλο στον τομέα της ομορφιάς και ειδικότερα του αδυνατίσματος.
 
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν:
 • Δρουν κατά των εντοπισμένων λιπαποθηκών
 • Αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματος ενεργοποιώντας την κυκλοφορία του αίματος
 • Επιτυγχάνουν τον μεταβολισμό των κυττάρων του οργανισμού
 • Απομακρύνουν το λίπος
 • Δημιουργούν εφίδρωση με αποτέλεσμα να απομακρύνονται οι κατακρατήσεις του σώματος
 • Αποτοξινώνουν τον οργανισμό από διάφορες τοξίνες μέσω της επιτάχυνσης των οσμωτικών κυτταρικών ανταλλαγών
 • Ανασχηματίζονται οι ιστοί λόγω της παραγωγής κολλαγόνου και ενυδατώνεται το σώμα και προκαλείται χαλάρωση και ηρεμία.
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
+Medisystem Κηφισιάς
Διονύσου 1
Κηφισιά

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals