Τιμή
Έκπτωση
225
65%

47 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
79€ από 225€ (Έκκπτωση 65%) για μία Ετήσια Συνδρομή με απεριόριστη χρήση οργάνων γυμναστικής με Δώρο την εγγραφή, λιπομέτρηση και Απεριόριστη Συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα Aerobic - Tubao - Aerobic Hip Hop!!! Μοναδική προσφορά από το Γυμναστήριο Paradise Gym στον Κορυδαλλό.

Προσφορά από το Γυμναστήριο Paradise Gym για μία Ετήσια Συνδρομή με Δώρο την εγγραφή, λιπομέτρηση και Απεριόριστη Συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα Aerobic - Tubao - Aerobic Hip Hop!

Λίγα Λόγια

Αποτέλεσμα εικόνας για paradise gym
Ώρες λειτουργίας: Δευ - Παρ: 10:00 - 23:00 και Σαβ: 10:00-17:00
 
Το Paradise Gym λειτουργεί από το 1987 στη πλατεία Μέμου στον Κορυδαλλό.
 
Το Paradise Gym διαθέται ένα φιλικό κι ευχάριστο περιβάλον, με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και επαγγελματίες γυμναστές, που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, για την πραγματοποίηση των στόχων σας.
 
Δώστε στον εαυτό σας μια ευκαιρία να αποβάλει το στρες της καθημερινότητας και να δημιουργήσετε το σώμα που πάντα επιθυμούσατε!
 
59€ για εγγραφή και συνδρομή για όλο το 2012 (!) στο Paradise Gym στον Κορυδαλλό, με απεριόριστη χρήση όλων των οργάνων και συμμετοχή σε ατομικά και ομαδικά προγράμματα (aerobic, yoga, pilates, zumba, kick-boxing, muai-thai). Δώρο 3 συνεδρίες power plate και λιπομέτρηση - συμβουλευτική διατροφής! Αρχικής Αξίας 259€, Έκπτωση 77% !!
 
Φωτογραφία του χρήστη Paradise Gym By Manolis.
 
 
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
Paradise Gym
Ξενοφώντος 17
Πλ. Μέμου Κορυδαλλός

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals