Τιμή
Έκπτωση
150
67%

52 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
49€ από 150€ (Έκπτωση 67%) για το πρωτοποριακό μηχάνημα εκγύμνασης κοιλιακών ''Perfect Sit-Up'' και με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Για να ενεργοποιήσετε όλες τις ομάδες των κοιλιακών μυών για σίγουρα αποτελέσματα. Μοναδική προσφορά από το Αll Sports Club στον Κορυδαλλό.

Προσφορά για το πρωτοποριακό μηχάνημα εκγύμνασης κοιλιακών ''Perfect Sit-Up'' και με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Λίγα Λόγια

Perfect Sit Up όργανο κοιλιακών
 
Μια ιδιαίτερα σταθερή άσκηση για κοιλιακούς, τα ψωμάκια και τους μηρούς σας.
 
Η μοναδική εργονομική στήριξη του αυχένα βοηθά να κρατήσει τη σπονδυλική στήλη σας σε σωστή ευθυγράμμιση, που μειώνει την καταπόνηση του αυχένα υποστηρίζοντας πλήρως το κεφάλι σας και έχει λαβές για να μπορέσετε άνετα να τοποθετήσετε τα χέρια σας.
 
Το Perfect Sit Up έχει σχεδιαστεί για να ενεργοποιήσετε όλες τις ομάδες των κοιλιακών μυών για μια πιο αποτελεσματική προπόνηση.
 
Ο σχεδιασμός του Perfect Sit Up σημαίνει ότι έχετε ενεργοποιήσει όλες τις ομάδες των κοιλιακών μυών για μια πιο αποτελεσματική προπόνηση.
 
Έχει μοναδική εργονομική στήριξη του αυχένα για να κρατήσει τη σπονδυλική στήλη σας σε σωστή ευθυγράμμιση, που μειώνει την καταπόνηση του αυχένα υποστηρίζοντας πλήρως το κεφάλι σας και έχει λαβές για να επιτρέπει την άνετη τοποθέτηση των χεριών.
 
Ειδικά πέλματα με ιμάντες για να εξασφαλιστεί η ορθή εφαρμογή των ποδιών. Εύκολο στην αποθήκευση - κρέμεται στην ντουλάπα.
Περιεχόμενα: Perfect Sit Up Εγχειρίδιο χρήσης Οδηγός για την υγιεινή διατροφή Διάγραμμα ασκήσεων.
 
Μέγεθος: Διαστάσεις: 20 x 39 cm x 59 cm Βάρος: 4.76kg
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
All Sports Club
Ξενοφώντος 17
Πλ.Μέμου Κορυδαλλός

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals