Τιμή
Έκπτωση
65
54%

60 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
Μοναδικό! 30€ από 65€ (Έκπτωση 54%) για ένα Γυάλισμα και Κέρωμα του Αυτοκινήτου σας με την ειδική αγγλική αλοιφή Williams με εγγύηση 3 μηνών, ένα (1) πλύσιμο στο χέρι μέσα - έξω και μία προσωρινή αδιαβροχοποίηση τζαμιών. Φροντίδα του αυτοκινήτου σας, με την υπογραφή του γνωστού για την ποιότητα του ''Faliro Safe Park'' στο Π.Φάληρο!

Γυάλισμα και Κέρωμα του Αυτοκινήτου σας με την ειδική αγγλική αλοιφή Williams, ένα (1) πλύσιμο στο χέρι μέσα - έξω και μία προσωρινή αδιαβροχοποίηση τζαμιών, με την υπογραφή του γνωστού για την ποιότητα του ''Faliro Safe Park'' στο Π.Φάληρο!

Λίγα Λόγια

Γυάλισμα - Κέρωμα Αυτοκινήτου
 
Το γυάλισμα του αυτοκινήτου είναι η επαναφορά της γυαλάδας και του αρχικού χρώματος του αυτοκινήτου. Δεν είναι μόνο αυτό όμως.
 
Συμπεριλαμβάνει την απομάκρυνση των μικροφθορών, των γρατζουνιών και των ξένων σωμάτων που προκαλούν αλλοίωση της αρχικής εικόνας του αυτοκινήτου.
 
Για προστασία του χρώματος του οχήματος σας από τις καιρικές συνθήκες αλλά και από τις συνθήκες της καθημερινότητάς χρησιμοποιούμε κερί για βαθιά γυαλάδα ή για μεγαλύτερη διάρκεια και αντοχή στο χρόνο.
 
Ενσωματωμένη εικόνα 17
 
 
Ενσωματωμένη εικόνα 20
 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για bmw μαυρη πλαι
 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για αυτοκινητο μίνι πορτοκαλί
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
SAFE PARK
Συνταγματάρχου Ζησιμοπούλου 68
Παλαιό Φάληρο

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals