Τιμή
Έκπτωση
40
65%

51 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
14€ από 40€ (Έκπτωση 65%) για το Ξεθάμπωμα των Μπροστινών Φαναριών του αυτοκινήτου σας. Για καλύτερη ορατότητα με οδηγική άνεση και ασφάλεια από τους επαγγελματίες του ''Faliro Safe Park'' στο Παλαιό Φάληρο.

Ξεθάμπωμα των Μπροστινών Φαναριών του αυτοκινήτου σας για καλύτερη ορατότητα με οδηγική άνεση και ασφάλεια από τους επαγγελματίες του ''Faliro Safe Park'' στο Παλαιό Φάληρο.

Λίγα Λόγια

Όλα τα αυτοκίνητα των τελευταίων ετών φέρουν φανάρια κατασκευασμένα από πλαστικό και όχι από γυαλί όπως παλιότερα για λόγους ασφαλείας σύμφωνα με Ευρωπαϊκή οδηγία.

 Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είναι ευαίσθητα στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες, έτσι συναντούμε φανάρια θαμπά και κιτρινισμένα από το καυσαέριο και την ηλιακή ακτινοβολία.

Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα τη μείωση της φωτεινότητας και της απόδοσης των φαναριών μας κατά την οδήγηση τις νυχτερινές ώρες σε δρόμους με μη επαρκή φωτισμό.

Αυτό καθιστά την οδήγηση πιο κουραστική και κυρίως πιο επικίνδυνη.

Η πρώτη λύση που υπάρχει είναι η αλλαγή των φαναριών με καινούρια, κάτι το οποίο όμως είναι πολύ δαπανηρό και ασύμφορο αν σκεφτούμε ότι σε σύντομο σχετικά διάστημα θα χρειαστεί να τα ξανά αλλάξουμε γιατί πάλι θα θαμπώσουν και θα κιτρινίσουν.

Η καλύτερη λύση είναι η επίσκεψής σας στους επαγγελματίες του Faliro Safe Park όπου με σύγχρονες μεθόδους θα αναλάβουν το ξεθάμπωμα των φαναριών του αυτοκινήτου σας.

Σχετική εικόνα

 

Ενσωματωμένη εικόνα 27

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
SAFE PARK
Συνταγματάρχου Ζησιμοπούλου 68
Παλαιό Φάληρο

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals