Τιμή
Έκπτωση
180
57%

96 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
Μαγευτική 3ήμερη Απόδραση στη Μάνη με 78€ από 180€ (Έκπτωση 57%) στο Αναπαλαιωμένο Παραδοσιακό Χωριό οι ''Πύργοι της Εδέμ'' για 2 Άτομα και 1 Παιδί με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό για 3 ημέρες / 2 Διανυκτερεύσεις & Δυνατότητα Early Check In – Late Check Out!!! Απολαύστε μοναδικές εικόνες, ταξιδέψτε σε διαφορετικά τοπία Και... Ζήστε το παραμύθι στη μοναδική Μάνη.

Μάνη Μαγευτική 3ήμερη Απόδραση για 2 Άτομα και 1 Παιδί στους Αναπαλαιωμένους ''Πύργους της Εδέμ''.

Λίγα Λόγια

Γνωρίστε την μοναδική Λακωνική Μάνη, με μόλις 3 ώρες απόσταση απο την Αθήνα, γοητευθείτε από τους πύργους και τους παραδοσιακούς οικισμούς

Στο Θεωρούμενο βασικό Κυκλώπειο οικισμό της Χαρούδας του Δήμου Πύργου Διρού, πάνω στα διατηρημένα θεμέλια μεγαλιθικών οικισμών, αναπαλαιώθηκαν δεκατρία κτίρια (πύργοι και πυργόσπιτα) μέσα σε 16 στρέμματα φτιαγμένα με ευαισθησία και μεράκι. Oι ''Πύργοι της Εδέμ''.

Με λιακωτά, καμάρες, ουλές, πέτρινες γέφυρες, μέσα σε ελαιώνα, κοντά στη θάλασσα.

'Ολα τα δωμάτια είναι φτιαγμένα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Μάνης όπου είναι έντονη η παρουσία πέτρας και ξύλου.

 Ζείτε μέρες ζωής που αναδύουν την ιστορία. 

Στα δωμάτια θα βρείτε όλες τις σύγχρονες ανέσεις, καθώς είναι πλήρως εξοπλισμένα και διαθέτουν μπάνιο, κλιματιστικό, τηλεόραση και ψυγείο.

Γευθείτε τα παραδοσιακά χειροποίητα πρωινά με ντόπια και βιολογικά υλικά.

Καλώς ήλθατε στους Πύργους της Εδέμ - Καλώς ήλθατε στη Λακωνική Μάνη

Αφεθείτε στη γοητεία που ασκεί η άγρια ομορφιά του τοπίου όπου η πέτρα “φλερτάρει” με τη θάλασσα και χαρίζει αμέτρητες προκλήσεις και μοναδικές προτάσεις περιήγησης! 

Και επειδή είμαστε στη μέση της Λακωνικής Μάνης με βάση τους Πύργους της Εδέμ, περιηγηθείτε στην επιβλητική Αρεόπολη με τα πλινθόκτιστα δρομάκια, από το γραφικό Λιμένι ως το ησυχαστήριο του Γερολιμένα, τη Βάθεια, το καρτ-ποσταλικό Πόρτο Κάγιο και το Ακρωτήριο Ταίναρο, το νοτιότερο μέρος της ηπειρωτικής Ευρώπης με τον εμβληματικό φάρο.

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το εντυπωσιακής ομορφιάς σπήλαιο των λιμνών του Δυρού σε απόσταση 15 λεπτών.

 

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
Πύργοι της Εδέμ
Χαρούδα, Οίτυλο
Λακωνία

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals