Τιμή
Έκπτωση
1300
58%

10 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
550€ από 1300€ για έναν επαγγελματικό Βιολογικό καθαρισμό αλλά και γενικό καθαρισμό όλου του σκάφους ή του ιστιοπλοικού σας με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας και χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού, με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την Clean Factor.

Επαγγελματικός Βιολογικός καθαρισμός αλλά και γενικός καθαρισμός όλου του σκάφους ή του ιστιοπλοικού σας.

  • Επαγγελματικός Βιολογικός καθαρισμός αλλά και γενικός καθαρισμός όλου του σκάφους ή του ιστιοπλοικού σας.
  • Επαγγελματικός Βιολογικός καθαρισμός αλλά και γενικός καθαρισμός όλου του σκάφους ή του ιστιοπλοικού σας.
  • Επαγγελματικός Βιολογικός καθαρισμός αλλά και γενικός καθαρισμός όλου του σκάφους ή του ιστιοπλοικού σας.

Λίγα Λόγια

Οικολογικός καθαρισμός στρωμάτων

Η αυξημένη υγρασία και θερμότητα που επικρατεί στο σκάφος επιταχύνει την διαδικασία δημιουργίας και ανάπτυξης ακάρεων, αλλεργιογόνων ουσιών, βακτηριδίων, μικροβίων κα μικροοργανισμών στα στρώματα με αποτέλεσμα να εμφανίζονται διάφορα συμπτώματα κνησμού, δυσοσμίας, δύσπνοιας κ.α.

Με την Mέθοδο μας σας προστατεύουμε για όλη την σεζόν και αυξάνουμε την διάρκεια ζωής των στρωμάτων σας.

 

Οικολογικός καθαρισμός σαλονιών

Παρέχουμε οικολογικό καθαρισμό σε σαλόνια παντός τύπου με την καλύτερη μέθοδο οικολογικού καθαρισμού και περιποίησης

Παγκόσμια καινοτομία στην βιομηχανία καθαρισμού.

Διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές και είναι φιλική προς τον άνθρωπο και τον περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά σαμπουάν, ενεργούς αφρούς, ατμούς, ένζυμα, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες παρά μόνο οικολογικά προϊόντα καθαρισμού.

Οι ίνες και οι ραφές των καθαρισμένων επιφανειών.

Διατηρούνται σε άριστη κατάσταση για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθώς δεν αλλοιώνονται από την θερμοκρασία και τα καυστικά κατάλοιπα των απορρυπαντικών που αφήνουν οι υπόλοιποι καθαρισμοί.

Τέλεια αποτελέσµατα µε απόλυτη ασφάλεια στην αντιµετώπιση χρόνιων λεκέδων, δύσκολης βρωµιάς και µικροβίων σε όλες τις υφασµάτινες ή δερµάτινες επιφάνειες.

Μετά τον καθαρισμό εφαρμόζουμε σε όλες τις δερμάτινες επιφάνειες ειδική αλοιφή αναζωογόνησης, η όποια προσφέρει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

 

Οικολογικός καθαρισμός μοκετών & χαλιών

Παρέχουμε επαγγελματικό οικολογικό βιοκαθαρισμό σε μοκέτες παντός τύπου με την καλύτερη μέθοδο οικολογικού καθαρισμού και περιποίησης

 

Οικολογικός καθαρισμός ταπετσαρίας

Επαγγελματικός οικολογικός καθαρισμός για κάθε τύπο ταπετσαρίας (βαμβακερές, σατέν, αλκαντάρα, δερμάτινα) άριστα αποτελέσματα καθαρισμού σε βάθος με την χρήση νανοτεχνολογίας χωρίς να αφήνουν κιτρινίλες, δυσάρεστες οσμές ή στίγματα λεκέδων.

 

Τεχνολογία Βιοκαθαρισμού

Παρέχουμε οικολογικό βιοκαθαρισμό με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας.

Με την παγκόσμια καινοτομία στο χώρο του καθαρισμου όπου εξουδετερώνει τους λεκέδες από σε βάθος της ίνας καθώς διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές με αποτέλεσμα να δίνει λάμψη και προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα στα υφάσματα & δέρματα του σαλονιού σας.

Τα προϊόντα αυτά δεν περιέχουν χημικά, ενεργούς αφρούς, ατμούς, βιοδιασπώμενα σαπούνια, χλώριο, διαλύτες και αλλά καυστικά καθαριστικά. Αυτό που μένει είναι απολυτή καθαριότητα στο σαλόνι. Πρωτοποριακή βιοτεχνολογία μικροδιάσπασης με την έγκριση δερματολόγων και παιδιάτρων είναι απόλυτα ασφαλής στην απευθείας επαφή βρεφών ,παιδιών και ενηλίκων με τις καθαρισμένες επιφάνειες (τάπητες , ταπετσαρίες επίπλων , σαλόνια αυτοκίνητου κ.λπ.) λόγο πλήρους έλλειψης καταλοίπων από απορρυπαντικά, σαπούνια, χημικά κ.α.

Δίνοντας έτσι άριστα αποτελέσματα και με μεγάλη διάρκεια.Τα προϊόντα αυτά είναι φιλικά προς το περιβάλλον εξασφαλίζοντας έως και 90% μείωση στην σπατάλη νερού και ενέργειας ενώ συμβάλει καθοριστικά στην ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων.

 

Allerg-STOP

Επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν ότι τα προϊόντα Allerg-STOP αποτελούν τα πιο αποτελεσματικά και με μεγαλύτερη διάρκεια προϊόντα εξουδετέρωσης των ακάρεων και άλλων αλλεργιογόνων ουσιών. Τα προϊόντα Allerg-STOP είναι τα μόνα που φέρουν ημερομηνία παρασκευής και λήξης στην συσκευασία τους, είναι δερματολογικά ελεγμένα από την dermatest με άριστα αποτελέσματα και βραβευμένα με το πρώτο Ευρωπαϊκό βραβείο καινοτομίας που σας εγγυώνται ένα πεντακάθαρο και υγιεινό περιβάλλον.

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
Clean Factor
Aμισού 10
Νέα Ιωνία

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals