91 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
Απολαύστε ειδυλλιακές στιγμές, Χαλάρωσης και Ομορφιάς μόνο με 59€ ανά διανυκτέρευση στο Ζεστό και ιδιαίτερα Φιλόξενο Περιβάλλον του Παραδοσιακού Ξενώνα ''Αρχοντικό της Ζωής'' για 3 ημέρες / 2 Διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωϊνό. Και..Απολαύστε την Φύση σε όλο της το Μεγαλείο, στην Πανέμορφη και Αγαπημένη Στεμνίτσα Αρκαδίας.

Παραδοσιακός Ξενώνας ''Αρχοντικό της Ζωής'' στην Πανέμορφη και Αγαπημένη Στεμνίτσα Αρκαδίας!

Λίγα Λόγια

Αρχοντικό της Ζωής

Λίγο πιο πάνω απο την κεντρική πλατεία της γραφικής Στεμνίτσας, σε υψόμετρο 1050 μ., δίπλα στο γραφικότατο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη, βρίσκεται χτισμένο εδώ και έναν αιώνα το Αρχοντικό της Ζωής.
Το 2008 το παραδοσιακό αρχοντικό ανακαινίστηκε και μεταμορφώθηκε σε φιλόξενο παραδοσιακό ξενώνα με πληθωρικές ανέσεις και παροχές.
Οι ιδιοκτήτες, με πολύ μεράκι και προσωπική φροντίδα δημιούργησαν ένα ζεστό καταφύγιο φιλοξενίας και χαλάρωσης, ιδανικό για γοητευτικές αποδράσεις απο την καθημερινότητα αλλά και εξευρευνήσεις στην μαγική Αρκαδική γή και το Μαίναλο.
Το Αρχοντικό, χτισμένο απο πέτρα και ξύλο, αποπνέει αέρα σπιτικής ζεστασιάς και ατμόσφαιρα γαλήνης που συμβάλλει καθοριστικά στην απόλαυση μιας υπέροχης διαμονής που ολοκληρώνεται με την εγκάρδια φιλοξενία των ιδιοκτητών αλλά και την εξαιρετική ποιότητα όλων των προσφερόμενων υπηρεσιών.
 
ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ (2 ώρες απ' την Αθήνα)
Ο μαγικός τούτος τόπος, προικισμένος με εικόνες σπάνιας φυσικής ομορφιάς αλλά και κατοίκους φιλόξενους και αγνούς καταφέρνει να διατηρεί αναλλοίωτη την παραδοσιακή του κληρονομιά και να ελκύει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η Στεμνίτσα, με τα αρχοντικά της, τα πετρόκτιστα δρομάκια της και τα αμέτρητα ιστορικά της αξιοθέατα είναι μια σπάνια ταξιδιωτική εμπειρία που παραμένει πάντα στην καρδιά των επισκεπτών της. Γύρω της ένα πλήθος πανέμορφων οικισμών, ιστορικών μνημείων και τοπίων απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς περιμένουν τον επισκέπτη να τα εξερευνήσει και να απολαύσει σπάνιες στιγμές απόδρασης.
Η Δημητσάνα, η Βυτίνα, τα Λαγκάδια, το Ελληνικό, η Καρύταινα, το Ζυγοβίστι, οι μονές Προδρόμου και Φιλοσόφου, ο Λούσιος ποταμός, το κάστρο της Καρύταινας αλλά και ο φυσικός πλούτος του Μαινάλου είναι λίγα μόνο από τα πάμπολλα αξιοθέατα του τόπου αυτού.

 

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
Αρχοντικό της Ζωής
Στεμνίτσα Αρκαδίας

Μεγέθυνση χάρτη