99
Αγόρασέ το

Επιλογές προσφοράς

1 Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Αυξητικών Παραγόντων PRP.
€99
2 Αυτόλογες Μεσοθεραπείες Αυξητικών Παραγόντων PRP.
€175
3 Αυτόλογες Μεσοθεραπείες Αυξητικών Παραγόντων PRP.
€245
Τιμή
Έκπτωση
300
67%

82 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
Εξάλειψη των ρυτίδων και άμεση ανόρθωση της επιδερμίδας. Mόνο 99€ από 300€ (Έκπτωση 67%) για μία Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου αυξητικών παραγόντων PRP με εφαρμογή από ιατρό δερματολόγο σε Πρόσωπο, Λαιμό και Ντεκολτέ. Προσφορά από το νέο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής & Κοσμετολογίας ''Silk Medical Beauty Center'' του σύγχρονου Πολυϊατρείου της Αξονικής Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας (πλησίον ηλεκτρικού σταθμού Αγ.Νικόλαος).

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου αυξητικών παραγόντων PRP, με εφαρμογή από ιατρό δερματολόγο σε Πρόσωπο, Λαιμό και Ντεκολτέ!

Λίγα Λόγια

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Αυξητικών Παραγόντων PRP
 
Βασίζεται στη λήψη, επεξεργασία και επαναχρησιμοποίηση (ενέσιμη χορήγηση) αίματος που έχει ληφθεί από τον ίδιο τον ασθενή.
 
Η διαδικασία είναι απλή.
 
Ο ασθενής υποβάλλεται αρχικά σε μια ανώδυνη αιμοληψία (όπως συμβαίνει σε μια γενική εξέταση αίματος).
 
Ακολουθεί φυγοκέντρηση, ώστε να διαχωριστούν τα συστατικά – πλάσμα, αιμοπετάλια, λευκά και ερυθρά αιμοσφαίρια.
 
Από αυτά αξιοποιούνται το πλάσμα και οι αυξητικοί παράγοντες που απαντούν φυσικά στα αιμοπετάλια.
 

Οι αυξητικοί παράγοντες (Growth Factors) είναι πρωτεΐνες που ενεργοποιούν την επιδιόρθωση ιστών οι οποίοι δεν λειτουργούν σωστά ή έχουν υποστεί βλάβες, ενισχύοντας την αγγειογένεση και την ανάπλαση μέσω των φυσικών μηχανισμών επούλωσης.

 
Το πλάσμα στη συνέχεια εμπλουτίζεται με παράγοντες ενεργοποίησης των αιμοπεταλίων, έτσι ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.
 
Το τελικό υλικό εγχέεται με την τεχνική της μεσοθεραπείας, με πολλαπλές μικρές ενεσούλες στην περιοχή-στόχο, και λειτουργεί ως δεξαμενή απελευθέρωσης αυξητικών παραγόντων.
 
Το αποτέλεσμα είναι ενίσχυση του δερματικού τόνου, αύξηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης και εξάλειψη της επιφανειακής λεπτής ρυτίδωσης, της χαλάρωσης, αλλά και εν γένει σημαδιών, όπως οι ουλές.
 
Πρόκειται για απλή και ανώδυνη διαδικασία, η οποία κατά μέσο όρο επαναλαμβάνεται κάθε 20 ημέρες και σε γενικές γραμμές αρκούν 6 συνεδρίες για να ολοκληρωθεί, αν και ο χρόνος της θεραπείας μπορεί να διαφέρει ανά περίπτωση.
 
Η αυτόλογη φύση της θεραπείας την καθιστά απόλυτα ασφαλή μέθοδο, χωρίς κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών.
 
Μοναδικές αντενδείξεις αποτελούν ο μη ρυθμισμένος σακχαρώδης διαβήτης, η λήψη αντιπηκτικών φαρμάκων, η μη ελεγχόμενη υπέρταση, η καρδιακή ανεπάρκεια και οι αρρυθμίες.
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
Silk Medical Beauty Center
Λευκωσίας 49-53 Πλ. Αμερικής
Αθήνα

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals