Τιμή
Έκπτωση
110
76%

78 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
Γλυφάδα Αποτρίχωση. Μόνο 26€ από 110€ (Έκπτωση 76%) για τρεις (3) Συνεδρίες Αποτρίχωσης σε μία μικρή περιοχή επιλογής σας ανάμεσα σε: Γραμμή Κοιλιάς & Στήθος ή Μασχάλες ή Άνω Χείλος ή Πηγούνι ή Μεσόφρυο ή Ακροδάχτυλα ή Παρείες με Laser τελευταίας γενιάς. Η προσφορά ισχύει για γυναίκες και άνδρες!!! Από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο αναζωογόνησης και ευεξίας Men's /Women's Wellbeing Club στο κέντρο της Γλυφάδας.

3 Συνεδρίες Αποτρίχωσης σε μία μικρή περιοχή επιλογής σας: Γραμμή Κοιλιάς & Στήθος ή Μασχάλες ή Άνω Χείλος ή Πηγούνι ή Μεσόφρυο ή Ακροδάχτυλα ή Παρείες με Laser τελευταίας γενιάς. Η προσφορά ισχύει για γυναίκες και άνδρες!!!

Λίγα Λόγια

Το  IPL είναι ανώδυνο, χωρίς παρενέργειες, προσαρμόζεται ανάλογα με το χρώμα, την ποιότητα και τη θέση της τρίχας στο σώμα, γιατί εκπέμπει σε πολλά µήκη φωτός, ώστε μ' αυτόν τον τρόπο να επιτυγχάνεται η μέγιστη ευελιξία και δράση, στο σωστό βάθος.
 
Η ενέργεια του παλμικού φωτός διοχετεύεται  μέσω της μελανίνης της τρίχας, φτάνει στη ρίζα της και την καταστρέφει!
 
Σημαντικό κρίνεται να αναφερθεί πως,για τη χρήση του συγκεκριμένου IPL, δεν υπάρχουν περιορισμοί που να αφορούν το χρώμα του δέρματος και την απαγόρευση έκθεσης στον ήλιο.
 
Ωράριο λειτουργίας Wellbeing Club:  
 
Δευτέρα-Παρασκευή: 11:00 – 20:00
(εκτός από τις επίσημες εορτές και αργίες)
 
Αποτέλεσμα εικόνας για αποτριχωση σε Γραμμή κοιλιάς και στήθος
 
 
 
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
Men`s/Women`s Well Being Center
Κύπρου 64
Γλυφάδα 166 74

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals