80 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
Λιποδιάλυση. ΜΟΝΟ 50€ για δύο (2) Ενέσιμες Μεσοθεραπείες Λιποδιάλυσης (Λιπόλυσης) με ισχυρή λιποδιαλυτική δράση, τη φωσφατιδυλοχολίνη και το δεοξυχολικό νάτριο. Από το Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +Medisystem στη Λ.Βουλιαγμένης 272B (Μετρό Αγ.Δημητρίου) και στο κέντρο της Κηφισιάς.

2 Ενέσιμες Μεσοθεραπείες Λιποδιάλυσης (Λιπόλυσης) με ισχυρή λιποδιαλυτική δράση, τη φωσφατιδυλοχολίνη και το δεοξυχολικό νάτριο!

Λίγα Λόγια

ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ (ΛΙΠΟΛΥΣΗ)
 
Η Θεραπεία της λιπόλυσης στην αισθητική ιατρική, περιορίζεται στο τοπικό πάχος σε ασθενείς με κανονικό ή λίγο πάνω από το κανονικό βάρος.
 
Μια από τις πιο πρόσφατες εναλλακτικές μεθόδους για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους είναι η λιποδιάλυση, με την έγχυση ήπιων φαρμακευτικών ουσιών και ενζύμων στις περιοχές που έχουν πρόβλημα.
 
Οι χημικές αυτές ουσίες διασπούν το λίπος το οποίο στη συνέχεια αποβάλλεται από τον οργανισμό μέσω της διούρησης.
 
Το πρωτόκολλο εφαρμογής της βασίζεται στην μικροέγχυση μιας φυτικά προερχόμενης ουσίας (λεκιθίνη σόγιας) που ονομάζεται phosphatidylcholine. 
 
Η σύνθεση αποτελείται από δύο συστατικά με ισχυρή λιποδιαλυτική δράση, τη φωσφατιδυλοχολίνη και το δεοξυχολικό νάτριο.
 
Η φωσφατιδυλοχολίνη έχει λιποτροπική δράση, αυξάνει τη ρευστότητα ή περατότητα των μεμβρανών των λιποκυττάρων, επιτρέποντας την εκροή των λιπιδικών περιεχομένων.
 
Το  δεοξυχολικό οξύ χαρακτηρίζεται από τη μείωση της επιφανειακής έντασης και γαλακτωματοποίηση του λίπους, ενισχύοντας τη δράση της λιπάσης.
 
 
Κηφισιά: Διονύσου 1.

Αγ. Δημήτριος: Λ.Βουλιαγμένης 272B (πλησίον Μετρό).

 
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
+Medisystem Κηφισιάς - Αγ.Δημητρίου
Κηφισιά: Διονύσου 1
Άγιος Δημήτριος: Λ.Βουλιαγμένης 272Β (πλησίον Μετρό)

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals