65 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
BOTOX στη Κηφισιά και στον Άγιο Δημήτριο. ΜΟΝΟ 159€ για μία (1) Συνεδρία Ενέσιμου Botox Allergan σε Full Face (μέτωπο – μεσόφρυο – πόδι χήνας) και μία (1) Συνεδρία Follow Up για Γυναίκες & Άνδρες!!! Αποκτήστε ξανά την νεανικότητα και τη λάμψη του προσώπου σας. Από το Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +Medisystem στη Λ.Βουλιαγμένης 272B (Μετρό Αγ.Δημητρίου) και στο κέντρο της Κηφισιάς.

Μια Συνεδρία Ενέσιμου Botox Allergan σε Full Face (μέτωπο – μεσόφρυο – πόδι χήνας) και μία Συνεδρία Follow Up για Γυναίκες & Άνδρες!!!

Λίγα Λόγια

BOTOX
 
Οι ρυτίδες έκφρασης του προσώπου οφείλονται στους λεπτούς υποδόριους μυς του προσώπου και δημιουργούνται κάθε φορά που χαμογελάμε, γελάμε ή συνοφρυωνόμαστε.
 
Όσο πιο εκφραστικοί είμαστε, τόσο βαθύτερες είναι οι ρυτίδες αυτές. Με την πάροδο του χρόνου, η συνεχής σύσπαση των μυών αυτών μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση μόνιμων ρυτίδων.
 
Με τη χρήση όμως της αλλαντικής τοξίνης τύπου Α (Allergan) οι ρυτίδες αυτές μπορούν να αντιμετωπιστούν.
Η αλλαντική τοξίνη είναι ένα τοπικό μυοχαλαρωτικό.
 
Όταν ενεθεί μέσα σε κάποιον από τους μυς του προσώπου προκαλεί παροδική χαλάρωση αυτού με αποτέλεσμα το δέρμα που βρίσκεται πάνω του να γίνεται πιο λείο και να εξαφανίζονται οι ρυτίδες, ενώ οι υπόλοιποι μυς λειτουργούν κανονικά, επιτρέποντας τη φυσιολογική εκφραστικότητα του προσώπου.
 
Το Botox®/Allergan χρησιμοποιείται κυρίως στο άνω τμήμα του προσώπου, δηλαδή στο μέτωπο (οριζόντιες ρυτίδες), στο μεσόφρυο (κάθετες ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια) και γύρω από τα μάτια “πόδι της χήνας”.
Η όλη θεραπεία είναι εξαιρετικά απλή και απολύτως ασφαλής.
 
Το φάρμακο ενίεται σε εξαιρετικά μικρές ποσότητες με μία πολύ λεπτή βελόνα μέσα στους μυς που θέλουμε να χαλαρώσουμε.
 
Ανάλογα με την περιοχή μπορεί να χρειαστούν από 4 έως 10 τσιμπήματα. Επειδή η βελόνα που χρησιμοποιείται είναι πολύ λεπτή και η ποσότητα που ενίεται εξαιρετικά μικρή, ο πόνος είναι ελάχιστος, σαν τσούξιμο. Δεν απαιτείται αναισθησία, αν και σε πολύ ευαίσθητα άτομα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία ειδική κρέμα ή μία παγοκύστη. 
 
 
Κηφισιά: Διονύσου 1.

Αγ. Δημήτριος: Λ.Βουλιαγμένης 272B (πλησίον Μετρό).

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
+Medisystem Κηφισιάς - Αγ.Δημητρίου
Κηφισιά: Διονύσου 1
Άγιος Δημήτριος: Λ.Βουλιαγμένης 272Β (πλησίον Μετρό)

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals