Τιμή
Έκπτωση
250
60%

64 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
Καταπληκτικό! ΜΟΝΟ 99€ από 250€ (Έκπτωση 60%) για μία (1) Θεραπεία Υαλουρονικού Οξέως (1ml) Προσώπου για Γυναίκες & Άνδρες και Απαλλαγείτε από ρυτίδες έκφρασης ή γήρανσης. Αποκτήστε ξανά τη σφριγηλότητα και τη λάμψη στο πρόσωπό σας!!! Από το Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής +Medisystem στο κέντρο της Κηφισιάς και στον Άγιο Δημήτριο δίπλα στο Μετρό.

Μια Θεραπεία Υαλουρονικού Οξέως (1ml) Προσώπου για Γυναίκες & Άνδρες και Απαλλαγείτε από ρυτίδες έκφρασης ή γήρανσης.

Λίγα Λόγια

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ
 
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα εύπλαστο gel που χρησιμοποιείται για να γεμίζει φυσικά τις ρυτίδες ή να αποκαθιστά το χαμένο όγκο από διάφορα σημεία του προσώπου. Μετά την έγχυσή του, τα σωματίδια του υαλουρονικού οξέος απορροφούνται με αργό ρυθμό από τον οργανισμό και καθώς το gel διασπάται, τη θέση του την παίρνει το νερό. Όσο ελαττώνεται η συγκέντρωση του gel τόσο περισσότερο νερό συγκρατείται, με αποτέλεσμα το gel να διατηρεί τον όγκο του, μέχρι που το gel εξαφανίζεται τελείως χωρίς να αφήσει κατάλοιπα. Η εμφύτευση γίνεται με τη χρήση αναισθητικής κρέμας ή τοπικής αναισθησίας, διαρκεί 30 λεπτά και τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Μετά τη θεραπεία μπορείτε να επανέλθετε αμέσως στις δραστηριότητές σας. 
Η σταδιακή εμφάνιση ρυτίδων στο πρόσωπο και το λαιμό, είτε πρόκειται για λεπτές επιφανειακές γραμμές είτε για βαθύτερες 
αποτελεί το κλασσικό πρώιμο σημάδι συσσωρευμένης βλάβης του δέρματος . Η πρόωρη γήρανση του δέρματος και η εμφάνιση των ρυτίδων επιτείνονται από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο, την υπέρμετρη δραστηριότητα των μιμικών μυών του προσώπου, το κάπνισμα, τις κακές διατροφικές συνήθειες.
 
Οι λεπτές ρυτίδες, που προοδευτικά βαθαίνουν, οι δυναμικές ρυτίδες της έκφρασης που με τον καιρό γίνονται πιο έντονες, δίνουν στο πρόσωπό μας μία εικόνα γερασμένη και κουρασμένη που κάθε άλλο παρά επιθυμητή είναι το υαλουρονικό οξύ προσελκύει νερό, ενυδατώνοντας το δέρμα και δίνοντάς του όγκο. Με την πάροδο των ετών η παραγωγή του φυσικού υαλουρονικού οξέως μειώνεται και το δέρμα χάνει τη σφριγηλότητα και τη λάμψη του.
Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια ως το καταλληλότερο εμφύτευμα για την αποκατάσταση των ρυτίδων γύρω από το στόμα, (π.χ. ρυτίδες καπνιστών), τις ρινοπαρειακές αύλακες, τις γωνίες του στόματος, για τον τονισμό του περιγράμματος των χειλιών αλλά και σε συνδυασμό με το Botox® για τις ρυτίδες του μετώπου, του μεσοφρύου και γύρω από τα μάτια.
 
Η προσφορά ισχύει για τα +MEDISystem
 
Κηφισιάς: Διονύσου 1
 
Αγίου Δημητρίου: Λ. Βουλιαγμένης 272Β

 

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
+Medisystem Κηφισιάς - Αγ.Δημητρίου
Κηφισιά: Διονύσου 1
Άγιος Δημήτριος: Λ.Βουλιαγμένης 272Β (πλησίον Μετρό)

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals