9.9
Αγόρασέ το

Επιλογές προσφοράς

Ένας Αιματολογικός Έλεγχος TSH (θυρεοτροπίνη).
€9.9
Ένας Αιματολογικός Έλεγχος T3, T4, TSΗ.
€29.9
Ένας Αιματολογικός Έλεγχος T3, T4, TSH, FT3, FT4.
€34.9
Ένας Αιματολογικός Έλεγχος T3, T4, TSH, Αντιθυρεοειδικά αντισώματα Anti TRO, AntiTG.
€34.9
Ένας Αιματολογικός Έλεγχος T3, T4, TSH, FT3, FT4, Αντιθυρεοειδικά αντισώματα Anti TRO, AntiTG, TG, Θυρεοσφαιρίνη.
€49.9
Ένας Αιματολογικός Έλεγχος T3, T4, TSH και ένα Υπερηχογράφημα Θυρεοειδούς.
€44.9
Ένας Αιματολογικός Έλεγχος T3, T4, TSH, FT3, FT4, Αντιθυρεοειδικά αντισώματα Anti TRO, AntiTG, TG, Θυρεοσφαιρίνη και ένα Υπερηχογράφημα Θυρεοειδούς.
€69.9

81 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
Έλεγχος Θυρεοειδούς. Μοναδικά πακέτα για πολύτιμο Αιματολογικό Προληπτικό Έλεγχο Θυρεοειδούς TSH ή T3, T4 ή και FT3, FT4 ή και Υπερηχογράφημα Θυρεοειδούς από 9.90€ για γυναίκες και άνδρες. Επειδή η υγεία μας είναι πολύτιμη! Προσφορά από το Σύγχρονο Πολυϊατρείο Αξονική Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας (πλησίον ηλεκτρικού σταθμού Αγ.Νικόλαος).

Προληπτικός Έλεγχος Θυρεοειδούς TSH ή T3, T4 ή και FT3, FT4 ή και Υπερηχογράφημα Θυρεοειδούς για γυναίκες και άνδρες!

  • Προληπτικός Έλεγχος Θυρεοειδούς TSH ή T3, T4 ή και FT3, FT4 ή και Υπερηχογράφημα Θυρεοειδούς για γυναίκες και άνδρες!
  • Προληπτικός Έλεγχος Θυρεοειδούς TSH ή T3, T4 ή και FT3, FT4 ή και Υπερηχογράφημα Θυρεοειδούς για γυναίκες και άνδρες!

Λίγα Λόγια

ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ ΑΔΕΝΑΣ

Όλες οι λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού επηρεάζονται από τον θυρεοειδή, τον δεύτερο μεγαλύτερο αδένα του σώματος (μετά το πάγκρεας), που φωλιάζει στη βάση του λαιμού μας.

Μέσω των δύο ορμονών τις οποίες παράγει, τη θυροξίνη (Τ4) και την τριιωδοθυρονίνη (Τ3), ρυθμίζει διάφορες σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού μας που συχνά σχετίζονται με την κατανάλωση ενέργειας στους ιστούς. 
 
Η φυσιολογική λειτουργία του θυρεοειδούς είναι σημαντική για τη λειτουργία της καρδιάς, του γεννητικού συστήματος και του σκελετού. 
 
Ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδος της ζωής του ανθρώπου, κατά την οποία χρειάζεται ακέραιη θυρεοειδική λειτουργία είναι η ενδομήτριος ζωή, οπότε οι ορμόνες του θυρεοειδούς παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του εμβρύου και ιδιαίτερα στην ανάπτυξη του νευρικού του συστήματος και των νοητικών του λειτουργιών.

TSH (θυρεοτρόπος ορμόνη): η εγκεφαλική ορμόνη που ρυθμίζει τη λειτουργία του θυρεοειδούς, από τη μέτρηση της οποίας εξάγονται συμπεράσματα για την υπο/υπερ-λειτουργία του.

Τ3 (τριϊωδοθυρονίνη), fT4 (ελεύθερη θυροξίνη): οι παραγόμενες από τον θυρεοειδή ορμόνες και τα βιολογικά δραστικά κλάσματά τους.

Anti-TG Θυρεοσφαιρίνη (TG): δείκτης με τον οποίο μπορούν να ανιχνευθούν νεοπλασίες και καρκινώματα στον αδένα. Οι αναλύσεις προτείνονται σε περιπτώσεις που υπάρχουν ενδείξεις νεοπλασματικού νοσήματος.

Αnti-TPO (αντιθυρεοειδικά αντισώματα), anti-TG (αντιθυρεοσφαιρινικά αντισώματα: τα κύρια αντιθυρεοειδικά αντισώματα.

Οι αναλύσεις μπορούν να προβλέψουν αρχόμενη υπολειτουργία του αδένα και χρησιμοποιούνται για τη διαπίστωση της θυρεοειδίτιδας Hashimoto και της ασθένειας Graves

Θυρεοσφαιρίνη (TG), καλσιτονίνη (CT), CEA (καρκινοεμβρυϊκό αντιγόνο) : δείκτες με τους οποίους μπορούν να ανιχνευθούν νεοπλασίες και καρκινώματα στον αδένα.
 
Ωράριο πολυϊατρείου:
Δευτέρα- Παρασκευή 7.00-21.00 

Σάββατο 8.00-12.00

 

Η Αξονική Αθηνών  ως ένα από τα τα πιο σύγχρονα πολυϊατρεία των Αθηνών διαθέτει άριστα εκπαιδευμένους ιατρούς πολλών ειδικοτήτων, καθώς και τον πιο πλήρη μηχανολογικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, για άμεση αντιμετώπιση κάθε ιατρικής σας ανάγκης.

 

 

 
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
Αξονική Αθηνών
Λευκωσίας 49-53
Πλ. Αμερικής, Αθήνα

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals