76 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
149€ για μία Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Lifting Προσώπου με νήματα (Tight Thread Lift) για ανόρθωση επιδερμίδας και εξάλειψη ρυτίδων με εφαρμογή από ιατρό δερματολόγο και δείτε ορατή μείωση της χαλάρωσης του προσώπου και ανύψωση των ιστών για γυναίκες και άνδρες. Προσφορά από το νέο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής & Κοσμετολογίας ''Silk Medical Beauty Center'' του σύγχρονου Πολυϊατρείου της Αξονικής Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας (πλησίον ηλεκτρικού σταθμού Αγ.Νικόλαος).

Μία Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Lifting Προσώπου με νήματα (Tight Thread Lift) με εφαρμογή από ιατρό δερματολόγο για γυναίκες και άνδρες!

Λίγα Λόγια

Λίφτινγκ με Νήματα (Tight Thread Lift)
 
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή και απόλυτα ασφαλή μέθοδο λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο, η οποία εφαρμόζεται τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.
 
Με την τεχνική αυτή μειώνεται η χαλάρωση του προσώπου και ανυψώνονται οι ιστοί, χωρίς χειρουργικές τομές ή ράμματα.
 
Με πολύ λεπτές βελόνες και με χρήση τοπικής αναισθησίας, ο γιατρός τοποθετεί κάτω από το δέρμα του ασθενούς νήματα από PDO (τα συγκεκριμένα νήματα PDO ακολουθούν αυστηρά τις προδιαγραφές ασφαλείας κατά KFDA, CE και ISO).
 
Στη συνέχεια, τα εν λόγω νήματα σχηματίζουν ένα «πλέγμα» κάτω από το δέρμα, το οποίο ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου και του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο.
 
Το Lifting με νήματα, εφαρμόζει με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία, ένας από τους πρώτους δερματολόγους και εκπαιδευτής πλέον της μεθόδου στη χώρα μας.
 
 
Ωράριο:
Δευτέρα- Παρασκευή 07.00-21.00 

Σάββατο 08.00-12.00

 

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
Silk Medical Beauty Center
Λευκωσίας 49-53 Πλ. Αμερικής
Αθήνα

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals