Τιμή
Έκπτωση
120
58%

80 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
50€ από 120€ (Έκπτωση 58%) για δύο (2) ενέσιμες μεσοθεραπείες σε 1 ή 2 σημεία της επιλογής σας, για θεραπεία κυτταρίτιδας, ελάττωση τοπικού λίπους και ανανέωση δέρματος. Προσφορά από τα Κέντρα Αισθητικής +MEDISystem στην Κηφισιά στη Γλυφάδα και στον Άγιο Δημήτριο.

Δύο ενέσιμες μεσοθεραπείες σε 1 ή 2 σημεία της επιλογής σας, για θεραπεία κυτταρίτιδας, ελάττωση τοπικού λίπους και ανανέωση δέρματος!

Λίγα Λόγια

Μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα - τοπικό λίπος

Η κυτταρίτιδα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς του γυναικείου σώματος δεδομένου ότι αφορά αφενός όλους τους τύπους δέρματος και αφετέρου όλες τις ηλικίες.

Δυστυχώς δεν κάνει διακρίσεις.

Μπορεί να προσβάλλει εντοπισμένα και εκλεκτικά ή διάχυτα και ανεξέλεγκτα το δέρμα και τους υποκείμενους ιστούς και όταν εμφανίζεται, οδηγεί πάντα στην τραγική διαπίστωση πως “η κυτταρίτιδα είναι μια από τις μεγαλύτερες φοβίες όλων των γυναικών”.

Η κυτταρίτιδα μπορεί να εμφανιστεί και σε άνδρες αλλά σε μικρότερο ποσοστό και έκταση. 

Η μεσοθεραπεία περιλαμβάνει μια σειρά μικροενέσεων ενδοδερμικά.

Οι ενέσεις αυτές περιλαμβάνουν ένα κοκτέιλ ουσιών από βιταμίνες, μέταλλα, φαρμακευτικές ουσίες και αμινοξέα που ενίονται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα, στο μεσόδερμα.

Η θεραπεία αυτή ξεκίνησε το 1958 από το γάλλο Michel Pistor και έκτοτε εμφανίζονται πολλές παραλλαγές στην τεχνική αλλά και στα υλικά που χρησιμοποιούνται.

 

Η προσφορά ισχύει για τα +MEDISystem

 
 
Κηφισιάς: Διονύσου 1
 
Γλυφάδας: Kύπρου 64 & Γ.Λαμπράκη
 
Άγιος Δημήτριος: Λ. Βουλιαγμένης 272Β
 
 
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
+Medisystem
Άγιος Δημητρίος: Λ.Βουλιαγμένης 272B - Κηφησιά:Διονύσου 1
Γλυφάδα:Kύπρου 64&Γρ.Λαμπράκη

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals