Τιμή
Έκπτωση
200
71%

74 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
Ενέσιμο Botox Allergan. Μόνο 59€ από 200€ Αρχικής Αξίας (Έκπτωση 71%) για μια (1) εφαρμογή σε περιοχή της επιλογής σας ( Μέτωπο, Πόδι χήνας ή Μεσόφρυο) και ΔΩΡΟ 1 συνεδρία Laser ανάπλασης. Προσφορά από τα Κέντρα Αισθητικής +MEDISystem στην Κηφισιά και Γλυφάδα.

Μια εφαρμογή ενέσιμου Botox Allergan σε περιοχή της επιλογής σας ( Μέτωπο, Πόδι χήνας ή Μεσόφρυο). ΔΩΡΟ 1 συνεδρία Laser ανάπλασης!

Λίγα Λόγια

Botox:
 
Η επανάσταση στο χώρο της αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής για την εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου, ήρθε με την εφαρμογή του Botox
 
Στην αισθητική πλαστική χειρουργική βρήκε άμεση εφαρμογή για την αντιμετώπιση των έντονων ρυτίδων έκφρασης κυρίως στην περιοχή του μετώπου, το μεσόφρυο και στο πόδι της χήνας.
 
Μηχανισμός δράσης:
Το botox ή αλλιώς η βοτουλινική τοξίνη τύπου Α (η φαρμακολογική σύνθεση της ουσίας), δρα αδρανοποιόντας ή αλλιώς χαλαρώνοντας τους μύες που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία των ρυτίδων στο πρόσωπό μας. 
 
Κατά αυτόν τον τρόπο οι ρυτίδες μειώνονται, εξαλείφονται χωρίς όμως να αναστέλλεται η κινητικότητα του προσώπου η οπόια είναι επιθυμητή για πιο φυσικά αποτελέσματα.
 
Tα φιαλίδια που χρησιμοποιούνται είναι της επώνυμης εταιρίας στο χώρο των φαρμακευτικών Allergan
 
 
Η προσφορά ισχύει για τα +MEDISystem
 
 
Κηφισιάς: Διονύσου 1
 
Γλυφάδας: Kύπρου 64 & Γ.Λαμπράκη
 
 
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
+Medisystem Κηφισιάς
Διονύσου 1
Κηφισιά

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals