Τιμή
Έκπτωση
100
70%

81 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
Αντιγήρανση με την πρώτη κιόλας εφαρμογή!! 30€ από 100€ Αρχικής αξίας (Έκπτωση 70%) για μία (1) Αυτόλογη Μεσοθεραπείας Προσώπου ή Λαιμού «Dermapen» με microneedling και προϊόντα τελευταίας βίοτεχνολογίας! Μοναδική προσφορά από τα Κέντρα Αισθητικής +MEDISystem στην Κηφισιά και Γλυφάδα.

Μία αυτόλογη Μεσοθεραπείας Προσώπου ή Λαιμού «Dermapen» με microneedling και προϊόντα τελευταίας βίοτεχνολογίας!

Λίγα Λόγια

Μεσοθεραπεία Dermapen
Τι είναι :
Η εξειδικευμένη μεσοθεραπεία derma pen είναι τεχνολογία Άμεσης Διαδερμίας (micro-pen-needling). Η προηγμένη τεχνολογία micro-pen-needling χρησιμοποιεί πολλαπλές ακίδες που διαπερνούν κάθετα την επιδερμίδα με τη λειτουργία μηχανοποιημένης παλμικής δόνησης. Η επαναλαμβανόμενη κίνηση των μικρο-ακίδων, δημιουργεί μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα (με βάθος διείσδυσης που μπορεί να ρυθμιστεί) και επιτυγχάνει διείσδυση βιοδραστικών ουσιών και  ενεργοποίηση της ενδογενούς (φυσικής) παραγωγής κολλαγόνου.
 
Δράση :
Η δημιουργία των μικρο-οπών στην επιδερμίδα μπορεί να οδηγήσει στην απορρόφηση έως και 80% των θρεπτικών και δραστικών συστατικών που εφαρμόζονται στην επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Η μεγάλη απορρόφηση δραστικών ουσιών που επιτυγχάνεται με τη μέθοδο Άμεσης Διαδερμίας (micro-pen-needling), η οποία ενισχύεται από την συνδυαστική δράση της Έμμεσης Διαδερμία (χρήση Υπερήχων), διεγείρει τη διαδικασία αναδόμησης του δέρματος & αναπλάθει την επιδερμίδα.
 
Η προηγμένη τεχνολογία (micro-pen-needling), προωθεί την άμεση επούλωση της επιδερμίδας έπειτα από τη δημιουργία των μικρο-οπών με ενδογενή δημιουργία και απόθεση φυσικού πλέγματος κολλαγόνου με μια διαδικασία παρόμοια της εφαρμογής Fractional Laser, αλλά χωρίς τις παρενέργειες και το μακρύ χρόνο αποκατάστασης. Κύριο δραστικό συστατικό της εφαρμογής είναι το Υαλουρονικό Οξύ. Πρόκειται για ένα βιοπολυμερές, το οποίο αποτελεί βασικό στοιχείο του δέρματος με την ιδιαιτερότητα πως μειώνεται σταδιακά η συγκέντρωση του με την πάροδο της ηλικίας.
 
Χαρακτηριστική ιδιότητά του είναι η σύνδεση μέσω υδρογονικών δεσμών με σημαντικές ποσότητες νερού. Ένα (1) gr HA μπορεί να συγκρατήσει μέχρι και 6lt νερού. Μειώνει τις ρυτίδες σε ολόκληρο το πρόσωπο και βελτιώνει την υφή του δέρματος. Το Υαλουρονικό στο δέρμα, αποτελεί μέσο μεταφοράς πρωτεϊνών, προστατεύει από μηχανικές και χημικές κακώσεις και συγκρατεί νερό. Η μεγάλη απορρόφηση δραστικών ουσιών που επιτυγχάνεται με τη μέθοδο Άμεσης Διαδερμίας (micro-pen-needling), ενισχύεται από την συνδυαστική δράση της Έμμεσης Διαδερμίας (χρήση Υπερήχων).
 
Αποτελέσματα :
  • Γέμισμα των ρυτίδων
  • Ανανέωση και σύσφιξη
  • Βελτίωση των λειτουργιών των κυττάρων του δέρματος
  • Ενίσχυση των υποδόριων στοιβάδων
  • Ενεργοποίηση της ενδογενούς (φυσικής) παραγωγής κολλαγόνου
  • Αναδόμηση του δέρματος & ανάπλαση της επιδερμίδας
Η προσφορά ισχύει για τα +MEDISystem
 
 
Κηφισιάς: Διονύσου 1
 
Γλυφάδας: Kύπρου 64 & Γ.Λαμπράκη
 

 

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
+Medisystem Κηφισιάς
Διονύσου 1
Κηφισιά

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals