30 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
ΒΑΠΤΙΣΗ με SPECIAL Mοναδικό πακέτο φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης!!! 15€ εκπτωτικό κουπόνι που σας εξασφαλίζει έκπτωση 50% για ένα πλήρες πακέτο Φωτογράφησης και Βιντεοσκόπησης της Βάπτισης του παιδιού σας, με 2 Ψηφιακά Album με εξώφυλλο Plexiglass, 3 DVD, 1 DVD photo album clips με μουσική, 20 Photo 15x20cm, 1 Photo 40x50cm σε καμβά. Για κάθε σας στιγμή που θέλετε να μείνει για πάντα πλούσια και γεμάτη συναισθήματα. Με την εμπειρία και τον επαγγελματισμό του studio ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στα Κάτω Πατήσια και για όλη την Αττική!!!

ΒΑΠΤΙΣΗ με SPECIAL Mοναδικό πακέτο φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης και έκπτωση 50% από το studio ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

Λίγα Λόγια

Και το όνομα...

λύνοντας το Μυστήριο και γεμίζοντας χαρά τους συγγενείς

Εκεί είναι και ο ρόλος μας, ώστε να μπορέσουμε να αποτυπώσουμε τις στιγμές του Μυστηρίου, με φωτογραφική κάλυψη αλλά και με βιντεολήψεις που θα σας μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό σας, αποτυπώνοντας το χαμόγελο των συγγενών και την πρώτη φορά που θα ακούσει το παιδί σας το Όνομά του!

Να μπορείτε να έχετε για πάντα με μοναδικό τρόπο τις στιγμές του Μυστηρίου, με κάθε λεπτομέρεια, με σεβασμό και αγάπη και από την μεριά μας, δίνοντας κάθε στιγμή μέρος από την ψυχή μας, σε κάθε μας κλικ.

Ο εξοπλισμός μας είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στον Χώρο, όπως και η συνεχής μας εκπαίδευση αλλά και η πολυετής μας εμπειρία μπορεί να σας δώσει μοναδικά αποτελέσματα, που θα μείνουν για πάντα ζωντανά στο μέλλον.

Μπορούμε να καλύψουμε όλες τις στιγμές, από την κάλυψη του Μυστηρίου έως και το γλέντι.

Έχουμε στην διάθεση μας, φωτογραφική ομάδα, όπως και βιντεολήπτες που έχουν γνώσεις και διάθεση ώστε να αποτυπώνουν στο φακό τους την κάθε σας στιγμή.

Τα εκτυπωτικά μας μηχανήματα είναι ικανά να σας δώσουν πολλές λύσεις, από εκτυπώσεις σε φωτογραφίες, μέχρι εκτυπώσεις σε καμβά ή άλλα υλικά, ώστε να έχετε πληθώρα προτάσεων και ανάλογα τις ανάγκες σας, να έχετε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Αξίζει να εμπιστευτείτε το Studio-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ σε κάθε σας στιγμή που θέλετε να μείνει για πάντα πλούσια και γεμάτη συναισθήματα.

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΣΗ.

 
Ωράριο λειτουργίας:
 
Δευτέρα-Παρασκευή:  Πρωί 09:00 - 15:00
                                   Απόγευμα 18:30 - 21:00
 
Σάββατο:  Πρωί 09:00 - 15:00
 

 

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
Studio Διαφάνεια
Παπαναστασίου 38
104 45 Κ.Πατήσια-Αθήνα

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals