34 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
ΓΑΜΟΣ με SPECIAL Mοναδικό πακέτο φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης!!! 15€ εκπτωτικό κουπόνι που σας εξασφαλίζει έκπτωση 50% για ένα πλήρες πακέτο Φωτογράφησης και Βιντεοσκόπησης του Γάμου σας με 3 Ψηφιακά Album, 3 DVD, 1 DVD photo album clips με μουσική, 20 Photo 15x20cm, 1 Photo 40x50cm σε καμβά. Για να κρατήσετε ζωντανές τις ωραιότερες στιγμές της ζωή σας, με την εμπειρία και τον επαγγελματισμό του studio ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στα Κάτω Πατήσια και για όλη την Αττική!!!

ΓΑΜΟΣ με SPECIAL Mοναδικό πακέτο φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης με Έκπτωση 50% από το studio ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!!!

Λίγα Λόγια

Στέφεται ο δούλος του Θεού «...»

Ο Γάμος για εμάς είναι ξεχωριστή στιγμή, γεμάτη συγκινήσεις και χαρές!

Με αυτήν τη σκέψη η κάθε μας φωτογραφία, αποτυπώνει τη στιγμή που ζείτε, ανάλογα τις ανάγκες σας και φυσικά με την καλύτερη βιντεοκάλυψη που μπορείτε να έχετε.

Ο εξοπλισμός μας είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στον Χώρο, όπως και η συνεχής μας εκπαίδευση αλλά και η πολυετής μας εμπειρία μπορεί να σας δώσει μοναδικά αποτελέσματα, που θα μείνουν για πάντα ζωντανά στο μέλλον.

Μπορούμε να καλύψουμε όλες τις στιγμές, από την προετοιμασία στο σπίτι, την κάλυψη του Μυστηρίου, το γλέντι, όπως και την φωτογράφιση «της επόμενης ημέρας» που είναι και η τελευταία μόδα που κλείνει έτσι όμορφα το Μυστήριο.

Έχουμε στη διάθεση μας, φωτογραφική ομάδα, όπως και βιντεολήπτες που έχουν γνώσεις και διάθεση ώστε να αποτυπώνουν στο φακό τους την κάθε σας στιγμή.

Τα εκτυπωτικά μας μηχανήματα είναι ικανά να σας δώσουν πολλές λύσεις, από εκτυπώσεις σε φωτογραφίες, μέχρι εκτυπώσεις σε καμβά ή άλλα υλικά, ώστε να έχετε πληθώρα προτάσεων και ανάλογα τις ανάγκες σας, να έχετε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Για να κρατήσετε ζωντανές τις ωραιότερες στιγμές της ζωή σας με την εμπειρία και τον επαγγελματισμό του studio ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!!!
 
ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΣΗ.
 
Ωράριο λειτουργίας:
 
Δευτέρα-Παρασκευή:  Πρωί 09:00 - 15:00
                                   Απόγευμα 18:30 - 21:00
 
Σάββατο:  Πρωί 09:00 - 15:00
 
 

 

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
Studio Διαφάνεια
Παπαναστασίου 38
104 45 Κ.Πατήσια-Αθήνα

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals