Τιμή
Έκπτωση
80
69%

75 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
25€ από 80€ (Έκπτωση 69%) για μία (1) Συνεδρία Ηλεκτροβελονισμού η οποία επιτυγχάνει με φυσικό τρόπο την εξισορρόπηση, χαλάρωση και αποκατάσταση των διαφόρων δυσλειτουργιών του οργανισμού. Μοναδική πρόταση στο κέντρο ευεξίας ''Olonion wellness club'' στους Αγίους Αναργύρους!

Μία (1) Συνεδρία Ηλεκτροβελονισμού η οποία επιτυγχάνει με φυσικό τρόπο την εξισορρόπηση, χαλάρωση και αποκατάσταση των διαφόρων δυσλειτουργιών του οργανισμού, από το κέντρο ευεξίας ''Olonion wellness club'' στους Αγίους Αναργύρους!

Λίγα Λόγια

O Ηλεκτροβελονισμός χωρίς βελόνες βασίζεται στις αρχές του κλασικού βελονισμού, της παραδοσιακής κινέζικης θεραπευτικής μεθόδου που εφαρμόζεται εδώ και πολλούς αιώνες.

Σύμφωνα με τη θεωρία της μεθόδου αυτής, στο σώμα υπάρχουν 12  ενεργειακοί μεσημβρινοί και 365 βασικά αντανακλαστικά σημεία τα οποία συνδέουν τα όργανα του ανθρώπινου σώματος μεταξύ τους αλλά και με το εξωτερικό περιβάλλον.

Διαβιβάζοντας ρεύμα χαμηλής τάσης και συχνότητας 10 HZ στα κατάλληλα σημεία μπορούμε να επαναφέρουμε την ισορροπία της ηλεκτρικής ενέργειας μέσα στον οργανισμό.
 
Η διαφορά του Ηλεκτροβελονισμού από τον κλασικό βελονισμό είναι ότι η θεραπεία δεν προβλέπει εισχώρηση βελόνων στο σώμα.
Η διέγερση των βελονιστικών σημείων πραγματοποιείται με την τοποθέτηση ειδικών ακίδων, μέσω των οποίων διοχετεύεται το πολύ χαμηλής τάσης ρεύμα στον οργανισμό.
 
Τα οφέλη από τον Ηλεκτροβελονισμό
 
Ο Ηλεκτροβελονισμός έχει αποδειχθεί αποτελεσματική μέθοδος για την αντιμετώπιση μιας σειράς προβλημάτων, όπως:
 
  • Μυοσκελετικά προβλήματα (οσφυαλγίες, ισχιαλγίες, αυχενικό σύνδρομο, οστεοπόρωση, ημιπληγία, πώρωση καταγμάτων, γοναλγίες, κακώσεις ποδοκνημικής, αρθριτικά)
  • Εθισμός σε ουσίες όπως το τσιγάρο, το αλκοόλ, το φαγητό (βουλιμία) κ.λπ.
  • Ημικρανίες και πονοκέφαλοι
  • Γυναικολογικά προβλήματα
  • Γαστρίτιδες και πεπτικές διαταραχές

Επειδή κατά τον Ηλεκτροβελονισμό απελευθερώνονται ενδορφίνες (μία κατηγορία ορμονών με αναλγητικές ιδιότητες), συχνά  χρησιμοποιείται και προεγχειρητικά ή μετεγχειρητικά ως αναλγητικό μέσο αλλά και ως μέθοδος για την αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου.

Τα αποτελέσματα του Ηλεκτροβελονισμού είναι αισθητά αμέσως μετά την κάθε συνεδρία, από την πρώτη κιόλας φορά. 

 

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
OLONION Wellness Club
Άγιοι Ανάργυροι: Ευβοίας 4 Κηφισιά: Σωκράτους 24
Νέα Μάκρη: Αγίας Παρασκευής 2 & Λεωφόρος Μαραθώνος

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals