Τιμή
Έκπτωση
80
69%

76 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
25€ από 80€ (Έκπτωση 69%) για μία (1) Συνεδρία Ομοιοπαθητικής, την Εναλλακτική μέθοδο Ιατρικής για να μάθετε ποιά είναι τα ωφέλη της και πως θα βελτιώσετε την Υγεία σας. Μια Μοναδική Προσφορά από το κέντρο ευεξίας ''Olonion wellness club'' στους Αγίους Αναργύρους!

Μία (1) Συνεδρία Ομοιοπαθητικής, την Εναλλακτική μέθοδο Ιατρικής για να μάθετε ποιά είναι τα ωφέλη της και πως θα βελτιώσετε την Υγεία σας, από το κέντρο ευεξίας ''Olonion wellness club'' στους Αγίους Αναργύρους!

Λίγα Λόγια

Η Ομοιοπαθητική είναι μία μέθοδος εναλλακτικής ιατρικής που έχει ως κεντρικό αξίωμα το “νόμο των ομοίων”, ότι δηλαδή “τα όμοια θεραπεύονται με τα όμοια”.
Σύμφωνα με τον “πατέρα” της Ομοιοπαθητικής, Σάμουελ Χάνεμαν, μία χρόνια ασθένεια μπορεί να θεραπευτεί εάν χορηγηθεί στον ασθενή εκείνη η ουσία που θα προκαλούσε την ίδια ακριβώς νόσο σε έναν υγιή οργανισμό.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα διαδεδομένη μέθοδο θεραπείας στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική. Μάλιστα σε πολλές χώρες που ανήκουν στις παραπάνω ηπείρους, η Ομοιοπαθητική έχει ενταχθεί και ενσωματωθεί πλήρως στο εθνικό σύστημα υγείας.
 
Τα oφέλη από την Ομοιοπαθητική
Η Ομοιοπαθητική ιατρική μπορεί πρακτικά να βοηθήσει σε κάθε είδους προβλήματα, από παθολογικά, παιδιατρικά, δερματολογικά και γυναικολογικά μέχρι νευρολογικά και ψυχιατρικά.
Η Ομοιοπαθητική έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματική στη θεραπεία των παρακάτω:
 
  • Χρόνιες κεφαλαλγίες, ιλίγγους, προβλήματα λαβυρίνθου
  • Μυοσκελετικά προβλήματα (αυχενικό, ρευματισμούς, μυαλγίες, κακώσεις των μυών και των τενόντων από ατυχήματα, οσφυαλγίες – ισχιαλγίες, προβλήματα με τη μέσα, κήλη κ.λπ.)
  • Ωτορινολαρυγγολογικά προβλήματα (ωτίτιδα)
  • Αλλεργίες (αλλεργική ρινίτιδα, αλλεργικό άσθμα)
  • Δερματολογικά προβλήματα (ακμή, δερματίτιδες, έρπης επιχείλιος ή γεννητικών οργάνων)
  • Προβλήματα του πεπτικού συστήματος (γαστρεντερικές διαταραχές, γαστρίτιδα, έλκος δωδεκαδάκτυλου, σπαστική κολίτιδα, ελκώδη κολίτιδα, χολοκυστίτιδες, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, δυσκοιλιότητα)
  • Γυναικολογικά προβλήματα (κολπίτιδα, πολυκυστικές ωοθήκες, μαστίτιδα,  δυσμηνόρροια, κυστίτιδες, ενδομητρίωση, στειρότητα).
  • Ψυχοσωματικά προβλήματα (φοβικές νευρώσεις, κρίσεις πανικού)
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
OLONION Wellness Club
Άγιοι Ανάργυροι: Ευβοίας 4 Κηφισιά: Σωκράτους 24
Νέα Μάκρη: Αγίας Παρασκευής 2 & Λεωφόρος Μαραθώνος

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals