Τιμή
Έκπτωση
40
68%

75 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
13€ από 40€ (Έκπτωση 54%) για ένα Ευεργετικό Μασάζ Ποδιών (Thai Foot Μασάζ και Ρεφλεξολογία) διάρκειας 25 λεπτών. Για Αποτελεσματική, Φυσική και Ασφαλή Αποτοξίνωση του Οργανισμού, στο κέντρο ευεξίας ''Olonion wellness club'' στους Αγίους Αναργύρους!

Thai Foot Μασάζ και Ρεφλεξολογία διάρκειας 25 λεπτών, από το κέντρο ευεξίας ''Olonion wellness club'' στους Αγίους Αναργύρους!

Λίγα Λόγια

Χαλαρωτικό μασάζ ποδιών που συνδυάζει τεχνικές του Ταϊλανδέζικου μασάζ και της ρεφλεξολογίας. Χαλαρώνει όχι μόνο τα πόδια αλλά ολόκληρο το σώμα μέσω αντανακλαστικών σημείων. Χαρίζει ηρεμία στο νου και τα ευεργετικά του αποτελέσματα διαρκούν πολύ.

Tο Thai Foot Massage εφαρμόζει τόσο τις μαλάξεις και πιέσεις, όσο και τις διατάσεις των πελμάτων, κνημών και κάτω άκρων συνολικά, με στόχο να ανοίξουν τα ενεργειακά κανάλια (Shen lines) σε όλο το σώμα.

Για την εφαρμογή των μαλάξεων χρησιμοποιούνται έλαια, αλοιφές, ζεστές πετσέτες και παραδοσιακά ξυλάκια.

Η Ρεφλεξολογία τεκμηριώθηκε από τις αρχές του 20ου αιώνα.

Εφαρμόζεται κυρίως στα πέλματα, ασκώντας ειδικές τεχνικές πίεσης και μάλαξης, με στόχο την αποσυμφόρηση και ενεργοποίηση καναλιών και νευρικών απολήξεων που πηγάζουν από όλο το σώμα και τα εσωτερικά όργανα.

Επιτυγχάνει την ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού, βοηθά την απελευθέρωση τοξινών, μειώνει το στρες και εφοδιάζοντας όλα τα κύτταρα με οξυγόνο, ενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τις ενδορφίνες του σώματος που μας ανακουφίζουν από τους πόνους.

Μία και μόνο συνεδρία Thai Foot Massage και Ρεφλεξολογία είναι αρκετή για να ανακτήσει το σώμα σας την χαμένη αρμονία του.

 

 

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
OLONION Wellness Club
Άγιοι Ανάργυροι: Ευβοίας 4 Κηφισιά: Σωκράτους 24
Νέα Μάκρη: Αγίας Παρασκευής 2 & Λεωφόρος Μαραθώνος

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals