Τιμή
Έκπτωση
240
71%

78 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
69€ από 240€ (Έκπτωση 71%)! για τρεις (3) Συνεδρίες Διαχείρισης βουλιμίας και κιλών με την αποτελεσματική μέθοδο του Ηλεκτροβελονισμού. Και δείτε να μειώνετε η όρεξη και τα κιλά σας, στο κέντρο ευεξίας ''Olonion wellness club'' στους Αγίους Αναργύρους!

Τρεις (3) Συνεδρίες Διαχείρισης βουλιμίας και κιλών με την αποτελεσματική μέθοδο του Ηλεκτροβελονισμού, στο κέντρο ευεξίας ''Olonion wellness club'' στους Αγίους Αναργύρους!

Λίγα Λόγια

Την πείνα, τη δίψα και τον κορεσμό την ρυθμίζει ο εγκέφαλος (ο υποθάλαμος) παράγοντας ορεξιογόνες ή ανορεξιογόνες ουσίες.

Την απόφαση για την παραγωγή αυτών των ουσιών την λαμβάνει επικοινωνώντας με το γαστρεντερικό σύστημα (στομάχι, έντερο, πάγκρεας, γλυκόζη αίματος και άλλα). Η επικοινωνία γίνεται χημικά (λεπτίνη, γκρελίνη, γλυκόζη, ινσουλίνη) και νευρικά (μέσω του πνευμονογαστρικού νεύρου).

Ο Ηλεκτροβελονισμός (χωρίς βελόνες) αλλάζει το χημικό περιβάλλον (σε σώμα και εγκέφαλο) και επηρεάζει (διαμορφώνει) τη διατροφική μας συμπεριφορά (μειώνει την όρεξη, μειώνει το χρόνο κορεσμού, μειώνει τα βουλημικά επεισόδια, αυξάνει το ρυθμό του βασικού μεταβολισμού, αυξάνει την αυτοπεποίθηση και ενεργοποιούνται οι μηχανισμοί ενίσχυσης του πεπτικού συστήματος).

Η διαφορά του Ηλεκτροβελονισμού από τον κλασικό βελονισμό είναι ότι η θεραπεία δεν προβλέπει εισχώρηση βελόνων στο σώμα.

Η διέγερση των βελονιστικών σημείων πραγματοποιείται με την τοποθέτηση ειδικών ακίδων, μέσω των οποίων διοχετεύεται το πολύ χαμηλής τάσης ρεύμα στον οργανισμό.

Τα αποτελέσματα του Ηλεκτροβελονισμού είναι αισθητά αμέσως μετά την κάθε συνεδρία, από την πρώτη κιόλας φορά.

 
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
OLONION Wellness Club
Άγιοι Ανάργυροι: Ευβοίας 4 Κηφισιά: Σωκράτους 24
Νέα Μάκρη: Αγίας Παρασκευής 2 & Λεωφόρος Μαραθώνος

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals