Τιμή
Έκπτωση
240
71%

76 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
69€ από 240€ (Έκπτωση 71%) για τρεις (3) συνεδρείες διακοπής του καπνίσματος με τη μέθοδο του Ηλεκτροβελονισμού. Απαλλαγείτε από το κάπνισμα και χαρίστε στον εαυτό σας ζωή όλο υγεία, στο κέντρο ευεξίας ''Olonion wellness club'' στους Αγίους Αναργύρους.

Απαλλαγείτε από το κάπνισμα και χαρίστε στον εαυτό σας ζωή όλο υγεία, στο κέντρο ευεξίας ''Olonion wellness club'' στους Αγίους Αναργύρους.

Λίγα Λόγια

Τα αποτελέσματα του Ηλεκτροβελονισμού είναι αισθητά αμέσως μετά την κάθε συνεδρία, από την πρώτη κιόλας φορά.
 
Η διαφορά του Ηλεκτροβελονισμού από τον κλασικό βελονισμό είναι ότι η θεραπεία δεν προβλέπει εισχώρηση βελόνων στο σώμα.
 
Η διέγερση των βελονιστικών σημείων πραγματοποιείται με την τοποθέτηση ειδικών ακίδων, μέσω των οποίων διοχετεύεται το πολύ χαμηλής τάσης ρεύμα στον οργανισμό.
 
Με τη διαδικασία του ηλεκτροβελονισμού, μεγάλος αριθμός ενδογενών ουσιών που παράγονται από κύτταρα μεταφέρονται στους νευρώνες του εγκεφάλου.
 
Εκεί, οι ενδογενείς ουσίες μιμούνται τη δράση της νικοτίνης «συμπληρώνοντας» το κενό που δημιουργείται από την έλλειψη της.
 
Με αυτόν τον τρόπο, ελαχιστοποιούνται τα συμπτώματα της απεξάρτησης (ευερεθιστότητα, εκνευρισμός, νευρικότητα, τρέμουλο στα χέρια, έλλειψη συγκέντρωσης, αϋπνία ή υπνηλία, μελαγχολία, κόπωση, τάση για φαγητό, πονοκέφαλοι, έντονη διάθεση για τσιγάρο), ενώ το άτομο αρχίζει να αισθάνεται, σταδιακά, απέχθεια για τον καπνό και τη γεύση του τσιγάρου.
 
To τσιγάρο και τα τοξικά προϊόντα του εισέρχονται σε όλα τα κύτταρα του οργανισμού μας.
Δεν είναι υπερβολή το να πούμε συνοπτικά ότι βλάπτει όλα τα συστήματα του οργανισμού μας, με πρώτα σε συχνότητα το αναπνευστικό και το καρδιαγγειακό.
 

 

 

Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
OLONION Wellness Club
Άγιοι Ανάργυροι: Ευβοίας 4 Κηφισιά: Σωκράτους 24
Νέα Μάκρη: Αγίας Παρασκευής 2 & Λεωφόρος Μαραθώνος

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals