Τιμή
Έκπτωση
123
50%

82 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
Προσφορά Αυτοκινήτου. 61€ από 123€ (Έκπτωση 50%) για τοπική βαφή, φανοποιεία, αφαίρεση γρατζουνιών και στιγμάτων στο αυτοκίνητό σας. Και θα δείχνει πάλι σαν καινούριο, με δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης στο χώρο σας, από το συνεργείο & φανοποιείο αυτοκινήτων Καράμπαλης Service στον Άγιο Δημήτριο.

Tοπική βαφή, φανοποιεία, αφαίρεση γρατζουνιών και στιγμάτων στο αυτοκίνητό σας, με δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης στο χώρο σας, από το συνεργείο & φανοποιείο αυτοκινήτων Καράμπαλης Service στον Άγιο Δημήτριο!

Λίγα Λόγια

Αρκετές φορές έχετε σκεφτεί να βάψετε τις μικρο - ζημιές που έχει το αυτοκίνητό σας  , αλλά δε θέλετε να ταλαιπωρηθείτε, στερούμενοι του μεταφορικού σας μέσου για ημέρες, ούτε όμως να χρεωθείτε ολόκληρη τη βαφή ενός κομματιού του αυτοκινήτου.
 
Η λύση που σας προτείνουμε είναι η τοπική βαφή, που εφαρμόζεται άριστα σε μικρές ζημιές, γρατσουνιές - χαρακιές και ελαφρά βαθουλώματα, χωρίς επαναβαφή ολόκληρου του κομματιού.
 
Πρωτοποριακή μέθοδος τοπικής βαφής και φανοποιίας,σας διασφαλίζουν την άψογη αποκατάσταση ενός προβληματικού σημείου του αυτοκινήτου σας.
 
Δυνατότητα να επισκευάσετε τις γρατζουνιές του I.X. αυτοκινήτου σας.
 
Ωράριο Εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 - 20:00 & Σάββατο 09:00 - 15:00.
 
Δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης στο χώρο σας σε όλη την Αττική - Κόρινθο - Νησιά Αιγαίου (κατόπιν συνεννοήσεως με την επιχείρηση).
 
 
 
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
karabalis service
Βοσπόρου 16 & Πλάτωνος 32
Άγιος Δημήτριος

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals