Τιμή
Έκπτωση
130
50%

83 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
65€ από 130€ (Έκπτωση 50%) ένα ολοκληρωμένο service αυτοκινήτου οποιασδήποτε μάρκας έως 2000 κυβικά που περιλαμβάνει την εργασία και ανταλλακτικά για Αλλαγή λαδιών, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα, φίλτρο βενζίνης, έλεγχο σωστής λειτουργίας του air-condition ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΔΩΡΟ ένα πλύσιμο μέσα, έξω και κινητήρα και με δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης στο χώρο σας, από το συνεργείο αυτοκινήτων Καράμπαλης Service στον Άγιο Δημήτριο.

Ολοκληρωμένο service αυτοκινήτου οποιασδήποτε μάρκας έως 2000 κυβικά ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΔΩΡΟ ένα πλύσιμο μέσα, έξω και κινητήρα και με δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης στο χώρο σας, από το συνεργείο αυτοκινήτων Καράμπαλης Service στον Άγιο Δημήτριο!

Λίγα Λόγια

Συντηρώντας κανείς σωστά το αυτοκίνητό του, εκμηδενίζει τον κίνδυνο πρόκλησης απρόσμενων βλαβών, κινείται με μεγαλύτερη ασφάλεια, επιτυγχάνει καλύτερες επιδόσεις και κατανάλωση και φυσικά διατηρεί τη μεταπωλητική του αξία.

Προβλεπόμενη συντήρηση

Τηρείτε στο ακέραιο τα διαστήματα συντήρησης που θέτει ο κατασκευαστής. Επίσης, αν το αυτοκίνητο κινείται σε δύσκολες συνθήκες (συνεχώς στην πόλη, συχνές ρυμουλκήσεις κα.), είναι καλό να κάνετε σε πυκνότερα διαστήματα service ή να αλλάζετε λιπαντικό.

Τα αυτοκίνητα που είναι καλά διατηρημένα έχουν λιγότερα έξοδα επισκευής.
 
 Συντήρηση στο σύστημα κλιματισμού
 
Το σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου χρειάζεται μία φορά το χρόνο συντήρηση. Η ανανέωση του φρέον στο κύκλωμα, αν και δεν είναι πάντα απαραίτητη, καλό είναι να γίνεται, προκειμένου το air condition να λειτουργεί σωστά. 
 
Ωράριο Εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 - 20:00 & Σάββατο 09:00 - 15:00
 
Δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης στο χώρο σας σε όλη την Αττική - Κόρινθο - Νησιά Αιγαίου (κατόπιν συνεννοήσεως με την επιχείρηση).
 
 
 
 
 
 
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
karabalis service
Βοσπόρου 16 & Πλάτωνος 32
Άγιος Δημήτριος

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals