Τιμή
Έκπτωση
60
52%

84 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
29€ από 60€ (Έκπτωση 52%) για Service αυτοκινήτου οποιασδήποτε μάρκας έως 2000 κυβικά που περιλαμβάνει, Αλλαγή λαδιών, Αλλαγή φίλτρου λαδιών, καθαρισμό κινητήρα, έλεγχο σωστής λειτουργίας του Air Condition και έλεγχο 21 ακόμα σημείων. Για ασφαλείς διαδρομές και με δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης στο χώρο σας, από το συνεργείο αυτοκινήτων Καράμπαλης Service στον Άγιο Δημήτριο.

Service αυτοκινήτου οποιασδήποτε μάρκας έως 2000 κυβικά με δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης στο χώρο σας, από το συνεργείο αυτοκινήτων Καράμπαλης Service στον Άγιο Δημήτριο!

Λίγα Λόγια

Μια από τις σημαντικότερες κινήσεις, που συμβάλλει στην οικονομία της τσέπης σας αλλά και στην ασφάλειά σας, είναι η τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου σας.
Πρέπει απαραιτήτως να κάνετε τη σωστή συντήρηση και έλεγχο, δηλαδή να ελέγχεται το αυτοκίνητο από υπεύθυνο τεχνικό,  γιατί με αυτό τον τρόπο προλαβαίνετε ζημιές και καταστροφές σε εξαρτήματα.
 
Τα αυτοκίνητα που είναι καλά διατηρημένα έχουν λιγότερα έξοδα επισκευής.
 
 Συντήρηση στο σύστημα κλιματισμού
 
Το σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου χρειάζεται μία φορά το χρόνο συντήρηση. Η ανανέωση του φρέον στο κύκλωμα, αν και δεν είναι πάντα απαραίτητη, καλό είναι να γίνεται, προκειμένου το air condition να λειτουργεί σωστά. 
 
Ωράριο Εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 - 20:00 & Σάββατο 09:00 - 15:00
 
Δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης στο χώρο σας σε όλη την Αττική - Κόρινθο - Νησιά Αιγαίου (κατόπιν συνεννοήσεως με την επιχείρηση).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
karabalis service
Βοσπόρου 16 & Πλάτωνος 32
Άγιος Δημήτριος

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals