110
Αγόρασέ το

Επιλογές προσφοράς

Επαγγελματικός Καθαρισμός γραφείου έως 120 τ.μ, 2 φορές την εβδομάδα, μηνιαίο κόστος
€110
Επαγγελματικός Καθαρισμός γραφείου έως 250 τ.μ, 2 φορές την εβδομάδα, μηνιαίο κόστος
€150
Τιμή
Έκπτωση
200
45%

65 Αγορές έως τώρα

H προσφορά είναι ενεργή

Κάνε δώρο σε ένα φίλο
ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
Επαγγελματικός Καθαρισμός γραφείου έως 120 τ.μ, 2 φορές την εβδομάδα, μηνιαίο κόστος 110 € ή καθαρισμός γραφείου έως 250 τ.μ 2 φορές την εβδομάδα, μηνιαίο κόστος 150 €, με άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής , με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την Clean Factor Αρχική Αξίαs 200 € και 300€ αντίστοιχα!

Επαγγελματικός Καθαρισμός γραφείου έως 120 τ.μ, 2 φορές την εβδομάδα ή καθαρισμός γραφείου έως 250 τ.μ 2 φορές την εβδομάδα, με άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής!

Λίγα Λόγια

Επαγγελματικός Καθαρισμός γραφείου έως 120 τ.μ, 2 φορές την εβδομάδα ή καθαρισμός γραφείου έως 250 τ.μ 2 φορές την εβδομάδα, με άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής!
 
Για απομακρυσμένες περιοχές (υπόλοιπο Αττικής) απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση  για ενημέρωση και τυχόν επιπλέον επιβάρυνση.
 
Υπάρχει Δυνατότητα με επιπλέον κόστος για βιοκαθαρισμό  στρωμάτων, χαλιών, σαλονιών-καναπέ με επαγγελματικά μηχανήματα extraction για αφαίρεση όλων των λεκέδων και πλήρη απολύμανση από ακάρεα και μικροοργανισμούς και χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικών προιόντων καθαρισμού!
 
 
 
Η Clean Factor εξειδικεύεται  στον γενικό και οικολογικό βιοκαθαρισμό οικιών και επαγγελματικών χώρων.
Αναλαμβάνουμε τον βιοκαθαρισμό σαλονιών αυτοκινήτων, χαλιών, μοκετών, στρωμάτων,  σαλονιών οικιών, επαγγελματικών χώρων και σκαφών αναψυχής.
 
Αφαιρούμε λεκέδες που δεν μπορείτε να αφαιρέσετε (π.χ.καφές, τσάι, κρασί, χυμοί, πίσσα, ούρα, περιττώματα, μαρκαδόροι, κερί, τσίχλα, μπογιά κλπ). Προσφέρουμε Απολύμανση, Αντιαλλεργική προστασία και πλήρη απομάκρυνση όλων των μυκητών και βακτηριδίων.
 
Εξασφαλίστε τη σωστή καθαριότητα και την άριστη απολύμανση σε κάθε κρυφό και φανερό σημείο με την λεπτομερή φροντίδα μίας άρτια οργανωμένης ομάδας. Εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα αλλά και από τις πιο προνομιακές τιμές!
Στοιχεία επιχείρησης - Χάρτης
Clean Factor
Aμισού 10
Νέα Ιωνία

Μεγέθυνση χάρτη

Παρόμοια Deals